AGENDA 2030 – NEJ TACK!

1,319 total views, 8 views today

 24/1 2016
Agenda 2030 är namnet på FN:s plan för en förbättrad värld.  Kritiker till Agenda 2030 menar att Agenda 2030 är en socialistisk globaliseringskampanj som har som mål öppna gränser, fri invandring och en toppstyrd världsregering.

Vad är Agenda 2030? År 2012 bestämde stats- och regeringschefer för medlemsländerna i FN (Förenta Nationerna) att en agenda för planeten skulle utformas. Agendan kallas för de globala målen för hållbar utveckling eller på engelska: transforming our world: the 2013 agenda för sustainable development.  Målen är  ekonomiska, sociala och handlar även om omgivningen. Startskottet för Agenda 2030 togs i september 2015.  Alla länder i västvärlden ska arbeta för att uppnå målen och det är respektive regeringars uppgift att se till att så blir fallet. År 2030 så ska målen vara uppnådda. Medlemsländerna kommer att lyda under FN.

SVERIGE OCH AGENDA 2030

Sverige var givetvis snabba och skriva under avtalet med FN. Givetvis var det inte tal om någon folkomröstning i Sverige ang. Agenda 2030. Folkomröstningar kan vi nog glömma i denna nya globala underbara värld. När det gäller Sverige och Agenda 2030 så har Stefan Löfven ”tagit ansvar” och tillsatt en högnivågrupp som arbetar med ärendet. Stefan Löfven har även sagt att han vill skicka den svenska modellen på export (syftar han på massinvandring och systemkollaps?).  De politiker som är huvudansvariga i Sverige för Agenda 2030 är Civliminister Ardalan Shekarabimen. Andra huvudpersoner är Ministern Kristina Persson samt Biståndsminister  Isabella Lövin. Det skrivs också att Sverige rent generellt har varit ”mycket aktiva” i arbetet med Agenda 2030. Jag undrar varför?

I videon nedan är en person från John Birch Society. JBS  har sedan sin start 1958 motarbetat Förenta Nationerna och påvisat att det är just FN som är det stora problemet. FN vill bygga en socialistisk världsregering med sig själv i spetsen. FN använder klimat och miljö för att uppnå sina mål.

KRITIK MOT AGENDA 2030

Kritiken mot Agenda 2030 är massiv – i alla fall om man läser alternativ media. Mainstream media är som vanligt… mainstream. Men det kan ju bero på att pk-media vanligtvis är kontrollerad av personer som har ett finger med i spelet vad gäller Agenda 2030.  Förutom själva målen för Agenda 2030 så finns också en deklaration med artiklar på FN:s hemsida som berättar mer ingående om målen. Om man läser texten i Agenda 2030 och om man sedan läser kritiken mot Agenda 2030 så är det några fenomen som är återkommande. Det verkar nämligen som om Agendan förespråkar globalisering, öppna gränser, fri invandring, en världsregering och socialism

JANNES KOMMENTAR OM AGENDA 2030

Mycket finns att skriva om Agenda 2030 och det jag har skrivit här är bara toppen på isberget.  Fast jag börjar bli ganska van att den svenska regeringen/riksdagen skänker bort Sverige till högstbjudande och Agenda 2030 är ännu en spik i kistan för Sveriges suveränitet. jag läste att någon spekulerade om Sverige var ett socialt experiment? Och med tanke på den enorma fokus som Sverige har på jämställdhet och öppna gränser osv så är den tanken inte helt galen.

Referenser

Dagens nyheter: FN och global utveckling Nu har Dagens Nyheter satt igång en kampanj för FN och global utveckling. Syftet med kampanjen är att få personer i toppositioner att haka på tåget.  Dagens nyheters projekt är sponsrat av EJC – European Journalism Centre vilket i sin tur är skapat av finanseliten.

 Peter Krabbe om Agenda 2030

Bakom kulisserna: Agenda 2030 och hållbar utveckling

VårstundiSverige. de globala målen för hållbar utvecklling

De som styr världen

 FOTON/BILDER

Wikimedia commons. FN logotyp

Kennymc: big brother

Share

1 Comment

Kommentera