USA LÄMNAR PARIS-AVTALET

Juni 2017

Igår 1/6 2017 så meddelade Donald Trump att USA lämnar Paris-avtalet.

MIN KOMMENTAR
Det är verkligen imponerande av Trump att han lämnar Paris-avtalet. Jag blir väldigt, väldigt glad. Att USA lämnar Paris-avtalet är stort!

Är jag en ”klimatskeptiker” eller varför blir jag så glad åt att USA ska lämna Paris-avtalet? Självklart så tycker jag att man ska ta hand om miljö och klimat men den agenda som utspelar sig nu runt om i världen – den gröna agendan – är inte en miljöagenda, det är en politisk agenda.

Skurken bakom dramat heter Förenta Nationerna. Det som FN har gjort är att skrämma upp planetens befolkning med ett inbillat klimathot. Till sin hjälp använder de fake science. Här i Sverige har vi professor Johan Rockström som står och gråter i tv4-regimens program om att planeten håller på att gå under. Rockström borde bli skådespelare – han har uppenbarligen talang för drama.

Varför har FN skapat ett inbillat hot om klimatet? Det beror på att Förenta Nationerna vill skapa en världsregering med sig själv i spetsen. I och med att man skapar rädsla så blir massorna lättare att kontrollera, Lägg till lite sanning och det blir lättare att gå agendan genomförd. Skulle Förenta Nationerna få sig agenda igenom så kommer vi med stor sannolikhet att få se en ekologisk diktatur med just FN som håller i taktpinnen. Isåfall så kommer vi att få koldioxidskatt, vi kommer att få internationella regler som ”alla länder måste följa”, vi kommer att få se bestraffningar och vi kommer att få se ett EU som kommer att bestämma vad som ska ske med Sveriges skogar och sjöar (allt för ”klimatets bästa”). Sveriges resurser – skogar, sjöar, vårt vatten etc – kommer med stor sannolikhet att ”förvaltas” av internationella fonder. Man vill skapa ”naturreservat”, man vill ”skydda områden för den biologiska mångfaldens skull” osv. Allt är fake och handlar egentligen om att privatisera egendom. Jag lovar, Sverige är till salu på den internationella marknaden. Precis som Grekland som nu säljer ut allt som de äger för en spottstyver.  EU är en katastrof och ett verktyg för globalismen.

ATT USA nu lämnar Paris-avtalet är ingen småsak. Förenta Nationernas koncept om att bygga sin världsregering bygger just på ”klimatfrågan”. Man vill skapa konsensus bland medlemsländerna och få till stånd internationella klimatregler. I Paris-avtalet ingår det att de rikare länderna ska börja betala klimatpolitiken för utvecklingsländerna – och det är inga små summor det handlar om. Jag har på flera stället på Internet läst att ett av syftena med detta fejkade klimathot är att omfördela välståndet från de rika länderna till de fattiga – och Paris-avtalet verkar innebära just detta.  Till och med klimatförespråkare har nämnt att klimatdebatten handlar om att omfördela välstånd. Denna omfördelning kanske är frivillig till en början men det kommer givetvis inte att dröja länge förrän man kommer att få se påtvingande regler – trots allt så är det för ”planetens bästa”.

FN gick på en nit i och med att USA nu lämnar Paris-avtalet. Detta innebär också att Donald Trump har skaffat sig ännu mer ovänner i Washington. Fake news-media kommer antagligen att bli helt galen på Trump. Det är så otroligt tjatigt hur fake media försöker sätta dit Trump hela tiden. Trump är politisk inkorrekt och därför blir han attackerad. Jag hoppas verkligen att Trump slår tillbaks mot  media.

Tack Mr Trump för att USA lämnar Paris-avtalet!

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.