USA LAGSTIFTAR MOT ”UTLÄNDSK PROPAGANDA”

115 total views, 0 views today

25/12-2016

INTERNETCENSUREN

Globalisten Barack Obama har nu skrivit under the ”Countering Disinformation And Propaganda Act”. Den är ett led i kampen mot ”fake news”, Den har lagfästs.
Denna act finns i USA:s National Defense Authorization Act (NDAA) som handlar om USA:s försvar.

I 2016 års Countering Disinformation And Propaganda Act så pushade kongressledamöterna Adam Kinzinger och Ted Lieu att de ville ha:

”En helt statlig närmande utan byråkratiska restriktioner för att motarbeta utländsk desinformation och manipulation som hotar planetens säkerhet och stabilitet”.

Senator Rob Portman:

”Dessa länder spenderar stora summor på avancerad media, digital media och inriktade kampanjer, sponsrande av utländska politiska rörelser och andra saker för att påverka folket. USA har ingen myndighet som som sysslar med att bekämpa utländsk propaganda och desinformation. Idag har USA tagit ett stort steg för att konfrontera utländsk propaganda gentemot USA. Denna lag kommer att ge auktoritet till vårt Global Engagement Center som arbetar gentemot stater och icke-stater.”

MIN KOMMENTAR
USA kommer att använda deras underrättelseverksamhet samt andra parter för att genomföra dessa operationer. Givetvis så kommer USA att inrikta sig på inhemska sajter såsom Infowars, Breibart, Drougereport etc för att kunna stänga ned dessa. CIA kommer att hitta ”bevis” för att t.ex. Infowars är ”allierad med Ryssland” och således kan Infowars stängas ned helt lagligt.

Kriget mot yttrandefriheten har hamnat på en ny nivå. Vi tackar Barack Obama för hans signatur.

Referenser

Zerohedge: Obama and Countering Disinformation And Propaganda Act

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.