USA:S drönare gör sitt jobb…

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Jag läste att USA fortsätter att använda sina drönare för att ”eliminera terrorister”. Senast så var det en drönare i Somailen som tog livet av 30 ”terrorister”.

Jag håller fullständigt med USA. Självklart så ska man ta livet av misstänkta terrorister. Om man tycker att det är dåligt att skicka drönare efter misstänkta terrorister så beror det antagligen på att man själv är en terrorist.

Det där med rättegångar känns onödigt. Det är bättre att använda NSA, satelliter o dyl för att lokalisera troliga terrorister och sedan skicka en drönarna efter dem. Pang på rödbetan bara.

Sedan att några oskyldiga får sätta livet till spelar ingen större roll. Har man samröre med terrorister så får man skylla sig själv.

Jag är glad att USA är planetens supermakt eftersom de föregår med gott exempel. Om vi alla tog livet av misstänkta terrorister så skulle världen bli en fredlig plats att leva på. Och skulle någon opponera sig så kan vi alltid skicka några drönare efter honom.

Nu har vi ju också NATO som övar på svenska mark, vilket antagligen är ett slags förspel för det svenska folket för att vänja sig vid dess närvaro. Till slut blir det antagligen omröstning om Sverige ska vara med i NATO eller inte. Och gillar du drönare, chemtrails, haarp och annat vansinne så ska du givetvis rösta ja till NATO.

Borde inte Barack Obama få fredspriset en gång till? Det finns väl ingen som gjort så mycket för världsfreden som han?

USA:s drönare fortsätter att döda

US Drones Somalia

Kommentera