UEFA, Sverige förlorade mot Tyskland

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Pusha

SVERIGE FÖRLORADE MOT TYSKLAND I DAMFOBOLLS-EM PÅ GAMLA ULLEVI (UEFA- WOMANS EURO)
Sverige förlorade mot tyskland i dam fotbolls-EM igår med 0-1 på Gamla Ullevi. Tyskarna var   starka och de startade i ett högt tempo och tryckte på rejält. Dzsenifer Marozsan  petade in bollen i svenskt mål 33 minuter in i matchen och Tyskland tog ledningen.
Lotta Schelin satte bollen i mål för Sverige i 62:a minuten men då hade det blivit avblåst för frispark och målet ogillades.
Svenskorna stred i slutet men lyckades inte kvittera och Tyskland vann semifinalen med 1-0. Personligen tycker jag att det var en match som hade kunnat slutat hur som helst eftersom damlandslaget kämpade riktigt bra och de hade även flera fina chanser. Det var en skön stämning på läktarna när publiken hejade på svenskorna. Jag blev ochså imponerad av målvakten Marie Hammarström som gjorde en imponerande insats. Det enda jag eventuellt saknade mer av var det som skedde i slutet på matchen. Svenskorna kanske dribblade och passade för mycket, jag saknade lite mer skott mot mål och att de sköt in bollen framför mål i ren chansning. Pia Sundhage ska ha en eloge för hennes arbete.

Länkar:
Dagens Nyheter om DAM-EM .
Svd om UEFA .
Damlandslagets förlust i fotboll .

b) Min fot är fortfarande dålig. Nu har jag varit sjukskriven i två veckor och jag vet inte om det har blivit någon skillnad överhuvudtaget 🙁 Jag får dock assister då och då så det är ju alltid något. Annars så är det ju skönt att vädret är så fint ute – det är bara bocka och buga. På dagarna nu när jag är sjukskriven så brukar jag studera, spela gitarr och skriva.

Jag studerar både Scientologi men även en fysikbok (Heureka A). Måste nog erkänna att fysikboken inte är det lättaste. Jag är tveksam om jag kommer att klara mig igenom hela boken. Jag plinkar vidare på gitarren och just nu så håller jag på att spela in melodierna till mina låtar. Jag låter min elgitarr representera melodin eftersom min sångröst inte är den bästa. Jag studerar vidare på scientologiboken 8-8008. Igår fick jag kangenvatten av en bekant. Kangenvatten är ett intressant ämne. Jag har inte märkt någon skillnad ännu men det tar väl sin tid. Här är en video om kangenvattnet:

Här är en länk till en video om kangenvatten som har svensk undertext:

Kangenvatten .

 

<a title=” Kangenvatten ” href=”http://www.kangenspring.com/rod-svensk.html”> Kangenvatten</a> .</span>

1 Comment

Kommentera