TYSK MINISTER ANKLAGAR NATO FÖR KRIGSHETS

DO YOU LIKE THE BLOG? PLEASE MAKE A DONATION.

24/7-2016
Den tyska utlandsministern Frank-Walter Steinmeier anklagar Nato för krigshets i och med Natos militära övningar i Östra Europa. Nato gör sitt yttersta för att provocera Ryssland.

WARMACHINE. Frank-Walter Steinmeier menar att Natos övningar i området skadar säkerheten och kan förvärra relationen till Ryssland. Han uppmanar istället Nato att ha en dialog och samarbete med Ryssland.

Frank-Walter säger:

– Det som vi inte borde göra är att förvärra relationen med Ryssland genom krigshets. Den som tror att en symbolisk parad av tanker på Alliansens östra gräns skapar säkerhet har grovt fel.  Vi vill inte förnya en gammal konfrontation. Det vore ödesdigert att söka militära lösningar.

År 2016 så har Nato haft en 10 dagars militärövning som simulerar en rysk attack mot Polen. Övningen omfattade 30 000 soldater, jetflyg, krigsskepp och 3 000 fordon. Även Sverige var med och låtsaskrigade i övningen i Polen även fast Sverige inte är med i Nato. Du kan alltid fråga den f.d. svetsaren varför Sverige kompiskrigar med Nato.

NATOS OLAGLIGA KRIG

33 CIVILISTER DÖDADE I AFGHANISTAN
Kriget mot Afghanistan – som Sverige tyvärr deltar i – är olagligt. USA kom till Afghanistan och sade att de ville hjälpa att bringa fred i landet. Fast det som händer är det motsatta.
År 2010 så gjorde Nato ett luftanfall i provinsen Uruzgan  mot en konvoj av tre bilar. När marktrupperna sedan kom fram till vraken så visade det sig att Nato hade tagit ihjäl civilister. Resultatet blev 33 döda civilister varav en 3-årig pojke och en 9-årig flicka. Se video nedan.

JANNES KOMMENTAR
Nato jobbar för USA och USA vill starta krig mot Ryssland. Till råga på allt så har vi svenska politiker som hjälper till att piska upp stämningen mot Ryssland.  Våra svikare till riksdagsledamöter röstade igenom värdlandsavtalet – vi svenskar hade tydligen inget att säga om den saken. När får vi se fler svenska politiker fördöma USA:s och Natos krigande världen över?

Referenser

BBC: Tysk minister varnar för Natos krigshets

Telegraph: Frank-Walter Steinmeier och Nato

 

 

Kommentera