Torsdag: idag jobba som butiksdemonstratör i Sickla

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

JOBBA SOM BUTIKSDEMONSTRATÖR I SICKLA
idag blir det att jobba som butiksdemonstratör. Det blir till att dema pizza. Hyfsat skoj jobb fast man blir trött i benen av att stå en hel dag. Idag var jag på utbildning som intervjuare på tåg. Vi får se hur det går. Låter intressant. Det gäller bara att klämma in det i schemat. Jag söker nya jobb som butiksdemonstratör men har ej fått napp ännu. 

 

RÄDDA VÅRA ÖRTER
Se till att vi får äta våra örter i fred utan att Läkemedelsverket, EU och Big Pharma förbjuder det. Skriv under petitionen som finns på denna site:

http://www.saveherbalmedicine.com/

 

FACEBOOK KÖPER APPEN ”WHATS APP FÖR 100 MILJARDER KRONOR
Dessa summor känns en smula overkliga för mig. 100 miljarder kronor. Wow. Jag visste inte ens vad whatsapp var för något. Jag vet ej om den finns för samsung mobiltelefoner som jag har?

Mer om köpet:

http://www.nsk.se/article/20140220/TTEKONOMI/302209998/-/facebook-tar-oumlver-whatsapp

Kommentera