TORSDAG 13/11 2014

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

  Torsdag. När kommer kylan? Jag längtar inte! Egentligen borde man flytta till en söderhavsö och odla kokosnötter 🙂 Sverige är lite för kallt för mig.

Fast jag borde ju vara härdad – jag är ju en norrlänning från Luleå. Luleå är en fin sommarstad och staden är ofta i topp vad gäller soltimmar.

AMORTERINGAR

  Vad händer nu när det blir lag på amorteringar för de som tar nya lån? Ja inte vet jag, själv bor jag i en hyresrätt så jag är inte involverad. Jag hörde av en bekant att det finns de som sätter i system att hyra ut sin bostadsrätt och ta en hög hyra för den. Jag hörde priser på 10 000 kronor för en tvåa inne i stan som kanske kostar 3 000 kr i vanliga fall. Sedan flyttar ägaren av bostadsrätten till en annan lägenhet och håvar in pengarna från de som hyr i andra hand. Det låter faktiskt som en lysande affärside. Att köpa en bostadsrätt är antagligen en bra inverstering som man antgligen vinner på. Men rent generellt har jag blivit allergisk mot att ta lån. Det är bara i nödfall som jag tar något LITET lån. Jag tror INTE det är klokt att skuldsätta sig om man inte får något tillbaks av lånet. En bostadsrätt är ett undantag.

LIVET RULLAR PÅ

  Det händer inget nytt i mitt liv. Jag är inne i mitt vanliga ekorrhjul. Jag städar på dagarna och studerar Scientologi på eftermiddagar och kvällar. Jag söker jobb ibland men det har inte gett så mycket resultat. Lösningen är givetvis att söka ännu mer jobb. Jag sökte ganska mycket jobb i våras och fick några schyssta extrajobb. De e bara att fortsätta. Jag ska givetvis starta eget. Det är svårt för mig att tjäna större pengar av att vara anställd. Jag startar eget. Det enda som känns intressant är att bli auditör. Jag är för slö för att starta städföretag även fast man kan tjäna bra med pengar på att starta städföretag. Jag skyller på att det är jobbigt att städa :).
Havv ö najs däj

Kommentera