Tittar ut över ett regnigt Stockholm

DO YOU LIKE THE BLOG? PLEASE MAKE A DONATION.

 Sitter idag i en vaktkur någonstans i sthlm och spanar ut genom fönstret i vaktkuren. Det fina vädret på nästan 30 grader har försvunnit och nu är det regn och rusk. Det mesta av jobbet gjordes på förmiddagen så nu har jag lite tid över.
Jag har precis börjat lära mig min nya laptop jag har köpt och det är faktiskt den första laptop jag har ägt. Jag hittade den för ett ganska schysst pris och den verkar fungera fint.

Jag känner mig nästan lite som en poet när jag sitter här i min kur och tittar ut på regnet utanför, skrivandes på min laptop.

Idag en lång arbetsdag som vanligt. Start 06.00 och slut 17.00. Sedan hem, käka, spela gitarr och fundera lite på vad jag ska göra på laptopen imorrn. Troligen kanske plocka upp att studera programmering.

Jag måste också se till att skaffa mig internet till min laptop.

Jag har köpt en bok som heter ”vad är pengar” skriven av Anders Cervenka. För att förstå den här boken så bör man nog vara insatt i ekonomi med dess begrepp och terminologi vilket jag inte är .Det jag förstod var att ekonomin på den här planeten vansköts och att det kommer att bli mer bubblor. Allt verkar handla om att låna pengar, ta risker utan att ta ansvar för konsekvenserna av ens handlingar etc. Läser man denna bok så kan man nästan dra slutsatsen att hela denna planet verkar leva på lånade pengar. Och det tror inte jag är ett bra koncept. Personligen gör jag allt för att undvika lån.

de

Kommentera