Tisdag november 2014

herrgård
DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

  Då var det dags att vara med i reklamfilm igen som statist. Det blir en halv dag imorgon och det är reklam för en dryck. De ringde även från Partaj och frågade om jag vlle vara med i en scen men jag tackade nej eftersom schemat blir för fullspäckat. Det går andra turer och jag hoppas jag får chansen att vara med någon annan gång. Jag såg en snutt av kriminalkomedin ”Torpederna” i söndags. Serien verkar ok även fast man har sett konceptet förut. Jag såg en snutt på nya kriminalkomedin ”Torpederna” på TV 4. Serien verkar ok även fast jag sett konceptet förut. Det roliga är att jag faktiskt provspelade för en liten roll i serien Torpederna men tyvärr bidde det inget denna gång. Jag kände igen scenen när jag såg den på tv.

 

STÄDNING OCH KYRKAN

  Idag blir den sedvanliga cirkusen: göra några städjobb och sedan till kyrkan för att studera. Ibland undrar jag om jag någonsin kommer att nå tillstånden OT. Det största problemet än så länge har faktistk varit jag själv. Jag har varit strulig och slösat bort mycket tid. Fast just nu så håller jag mig på mattan 🙂
Jag har inte råd att få auditering upp för bron – så tjock plånbok har jag inte utan jag är tvungen att studera mig själv uppför bron. Något som kommer att ta sin lilla tid men ingenting är ju omöjligt. Målet är att samauditera (köra terapi tillsammans med någon annan) uppför bron och faktum är att många av kurserna innehåller just auditering. Nåja, det är väl bara att tuta och köra. Det positiva är att jag har sett väldigt många bekanta ta sig upp till OT så det är ju faktiskt inte omöjligt att nå OT. Skoj 🙂

 

KALL LÄGENHET

  Jag måste palla mig iväg för att köpa mig en inomhustermometer. Jag tycker min lägenhet är för kall. Jag har fått höra att temperaturen ska vara 21 grader, detta ska visst vara standard. Det är ganska typiskt. De bytte värmesystem för något år sedan och före bytet så var lyan varm och skön och självklart så blev lägenhelen kallare efter bytet. Vi tackar för det Riksbyggen. Det verkar generellt som om lägenheterna i Stockholm är lite sisådär var gäller kvalite. Då tänker jag i första hand på lyhördhet. Jag vet inte hur många lägenheter jag har haft som är på tok för lyhörda. Min nuvarande lägenhet är godkänd men även den kunda ha gjorts bättre. Den minst lyhörda lägenhet jag har haft var när jag bodde i Vårby Gård. Det var en lägenhet från Huge bostäder och jag hörde i princip ingenting från grannarna. Gud va’ skönt.

 

TASKIGA PROGRAMLEDARE

  Är det något som jag ogillar med t.ex. Aktuellt på TV 2 så är det taskiga parogramledare. Jag såg igår hur programledaren pressade en politiker, hon avbröt innan politikern hann prata färdigt och det var den sedvanliga ”gör som vi säger annars är du dum-attityden”. 

 

Kommentera