Statist i filmen ”Tillbaka till Bromma” med Peter Magnusson

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

STATIST I FILMEN ”TILLBAKA TILL BROMMA”
Jag såg att filmen ”Tillbaka till Bromma”  med Peter Magnusson går på bio. Jag var statist i den filmen. Två gånger t.o.m. Jag tror dock inte jag syns något. Ena gången blev jag placerad bakom en panel (restaurangscen) och andra gången så var vi på ett hotell där vi stod i lobbyn och pratade. Jag har ingen aning om ”Tillbaka till Bromma” är en bra film. Jag får väl önska Peter Magnusson lycka till. 

 

LINKEDIN ÄR ÖPPNA MED DERAS SAMARBETE MED USA:S REGERING
Linkedin  Linkedin blir mer öppna om vilka data de lämnar till USA:s regering. Vilket jag tycker är bra. USA:s regering behöver minst sagt få sig en knäpp på näsan för deras översitteri. 

 JAG FICK NYTT JOBB SOM PUBLIKVÄRD
Igår fick jag ett nytt extrajobb som publikvärd. Jag var och hämtade ut kläderna igår. Det blir nog fokus på hockeymatcher. 

 

http://cdon.se/film/tillbaka_till_bromma-26581138

Kommentera