Tiggeriförbud infört i staden Haag i Holland

tiggeriförbud vellinge, länsstyrelsen skåne upphäver förbud, sverigedemokraterna tiggeriförbud, moderaterna nationellt tiggeriförbud, Carina Wultzler (M), Robert Hårdh på Civil Right Defenders, kommunfullmäktige i Vellinge så fick moderaterna, sverigedemokraterna och liberalerna,EU-migranter , förvaltningsrätten i Malmö, Länsöverdirekör Ola Melin , EU:s fria rörlighet,förvaltningsrätten i Malmö. överklaga tiggeriförbud,
DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

 I staden Haag i Holland så har tiggeri blivit förbjudet. Orsaken till förbudet var att de boende och affärsidkarna tyckte att tiggarna blev alltför störande till slut. Ett tiggeriförbud infördes och på en vecka så var tiggarna borta från staden. Andra större städer i Holland såsom Amsterdam och Rotterdam har tiggeriförbud.

Även andra länder har tiggeriförbud såsom Danmark, Norge till viss del och Storbritanien. I Danmark är det t.o.m. förbjudet för kommuner och organisationer att hjälpa människor med t.ex. härbärge om de inte har ett danskt personnummer. I Norge är det upp till kommunerna själva om de vill förbjuda tiggeriet.

Igår var jag och tog mig en hamburgare på en restaurang. Där kan man fylla på sin dryck utan att personalen ser vilka som fyller på. Jag har märkt att det är vanligt av romerna att gå dit och ta sig en läsk utan att betala för den. Igår såg jag också en person som var på väg att kasta bort sin mugg och skräp efter att ha ätit färdigt. Innan han hann kasta bort sitt skräp så kom en romsk kvinna fram, tog hans mugg och gick sedan och tog sig en gratis läsk. Och när jag står i kön, gissa vem som tränger sig förbi de andra?  Kassörskan hade dock stake och sade att han fick ställa sig i kö som alla andra varvid han uttryckte sitt missnöje och gick därfrån. Detta betyder inte att det bara är romer som fuskar men man är nog ganska blind om man inte observerar att romerna skapar sina egna regler.

tidningen_situation_stockholm_romer_eu-migranter
Tidningen Situation Stockholm och dess försäljare har fått konkurrens av EU-migranterna och det är en rå konkurrans.

 

SITUATION STOCKHOLM OCH EU-MIGRANTER

Även Stockholms hemlösa har fått känna på EU-migranternas framfart. En hemlös vid namn Tony som säljer tidningen Situation Stockholm vid Gamla stan känner av romernas närvaro.

Romerna trycker upp deras egen tidning i ansiktet på folk.  När folk tänker köpa Tonys tidning och de tar fram sin plånbok så kommer romerna fram och tigger pengar av Tonys kunder. Romerna säljer sin egen tidning som heter ”Sofia Z”. Efter att romerna hade börjat sälja tidningen Sofia Z så har Situation Stockholm tvingats ha gatuvärdar på stan p.g.a. romernas handlingar gentemot säljarna av Situation Stockholm. Tydligen så har dessa ”stackars” EU-migranter hotat, spottat på, slagit och knuffat undan försäljare av Situation Stockholm. Väktare och ordningsvakter har tillkallats flera gånger för att få stopp på bråket.

En försäljare av Situation Stockholm säger att hon blivit hotad av en romsk kvinna som skrek och knuffade på henne  för att få bort henne från platsen, varvid någon ringde polisen.

Vissa av försäljarna lämnar sina försäljningsställen när det blir för mycket EU-migranter som samlas på samma ställe. Deras försäljning av tidningen Situation Stockholm har även försämrats tack vare romernas närvaro eftersom många kunder bara går förbi istället för att stanna och köpa tidningen Situation Stockholm.

Försäljarna av tidningen Situation Stockholm märker också att deras kunder blir mer och mer ogillande gentemot romerna p.g.a. romernas uppträdande.

 

 SVENSK POLITIK OCH EU-MIGRANTER

Mycket kan sägas om EU-migranterna men de verkar inte vara här i Sverige för att skaffa sig vänner. Det senaste som jag har läst vad gäller deras bosättningar är att det har blivit mer avhysningar – bosättningarna har fått flytta på sig. Detta i sig tycker jag faktiskt är bra. Det finns ingen anledning till att låta EU-migranterna bete sig som de vill.

Kommer vi att få se ett tiggeriförbud i Sverige? Det är knappast troligt. Vi har nämligen politiker som ”tar ansvar” för svaga grupper i samhället.

Vidare kan också nämnas att Sverige ska vara ”ett föredöme” för resten av världen och Sverige ska ”gå i bräschen” för att motverka rasism och intolerans.

Värt att nämna är att Sverige har en human flyktingpolitik” (modell Miljöpartiet) och Sverige ska således  tillämpa denna ”humana flyktingpolitik” (kosta vad det kosta vill). Och den som motarbetar oss skall med alla medel bekämpas.

Tänk dig själv  att se Stefan Löfven eller Gustav Fridolin stå i riksdagen och klubba igenom ett tiggeriförbud. Det kommer aldrig att ske.

 

 Foto

Foto Jon Åslund

Källor

tiggerförbud i Haag, Holland   Tidningen Expressen om tiggeriförbudet i Haag, Holland.

Situation Stockholm och EU-migranter  Tidningen Situation Stocholm om romer/EU-migranter.

Kommentera