Tiggeri förbjuds i södra Norge

  Tiggeri förbjuds i vissa kommuner i södra Norge. I Norge är det upp till kommunerna själva om de vill ha tiggeri eller inte. Kanske något för Sverige att ta efter? Det förekommer även en debatt om nationellt förbud mot tiggeri i Norge.Aktuellt tog också upp att en romsk tiggare i Sverige får betala 50 kr för sin tiggarplats (utanför en livsmedelsbutik i Göteborg). 

HÄNDER INGET MÄRKVÄRDIGT IDAG

   Idag blir det det sedvanliga – jag ska göra några städjobb och sedan sticker jag till kyrkan och studerar på min kurs. Jag var på provspelning – audition – igår för en reklamfilm. Jag vet ej ännu om jag fick rollen. Får jag rollen så blir det inspelning på fredag. Förutom det så måste jag bli bättre på att komma upp tidigt på mornarna.Jag har lite dålig disciplig på det ibland. Igår var jag och köpte ett gäng hälsokost som kanske kan få mig att sova bättre. Jag tar nu magnesium, Valerina Natt, Calcium-Magnesium, B1 100 mg samt ett varmt glas med mjölk och honung i.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.