Freitag – testar mina fonts.

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Jag håller på att prova mig fram för att hitta ett utseende på bloggen som jag är nöjd med. Just nu provar jag mina fonts (bokstäver). Jag måste få till snygga bokstäver, jag är inte nöjd med nuvarande situation. Hur gör man för att bli nöjd med utseendet på sin blogg? Jag antar att enda lösningen är att spendera många timmar och prova sig fram.

 
 

JAG KÖPTE MIG EN SMART-TV
Det enda som egentligen har hänt på senaste tiden är att jag har köpt mig en smart-tv. Elgiganten hade ett bra pris på mellandagsrea så det var dags att slå till. Nu går min gamla tjock-tv i graven. Smart-tv:n är mer som en dator än en tv. Jag har t.o.m. lyckats få in internet på den. Fast det går väldigt långsamt att surfa. Manualen till tv:n är en mardröm, svåra tekniska termer blandat med minimlala illustrationer gör det inte lätt att förstå tv:n. Det jag har problem med just nu är att hitta en kanal till min x-box. Jag kan alltså för närvarande inte spela något spel på tv:n. Jag är ingen tv-fanatiker men ibland är det skönt att sätta sig ned i soffan och bara slöa framför tv:n. Jag har väl en cirka 15 kanaler just nu och de är analogt inställda, annars får jag bara några få kanaler. Jag tycker dock det är skoj att se t.ex. youtube på tv:n. Där finns alltid något bra program att spana på. Tyvärr är inte synkroniseringen  på topp. Dvs. ljud och rörelser är inte helt synkade men det går ändå att se på programmen.
 
 

TERRORDÅD I FRANKRIKE
Det som har skett i Frankrike är inga vackra saker. Samtidigt så är situationen komplex. Att inte våga visa bilder är ett hot mot yttrandefriheten. Men det är svårt att inte bli skraj när man fattar vad vissa typer kan göra…

Ha en bra dag.

 

Kommentera