TACK HÅKAN JUHOLT

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Oktober 2017

Socialdemokraten Håkan Juholt jobbar numera som ambassadör på Island. Han ställde upp på en intervju med SvD där han förklarade att han trodde att demokratin var på väg bort i Sverige.

– Jag är ledsen att säga det, men jag är 100 procent säker. Vi håller på att avveckla demokratin. Jag tror inte att hotet är en diktatur med rullande stridsvagnar på Sergels torg, utan ett expertstyre där vi inte låter landet styras av medborgarnas värderingar.

 

Detta är en ganska stark kommentar av en person som ska representera Sverige. Och mycket riktigt så reagerade den politiskt korrekta Alice Bah kuhnke på Juholts kommentar:

– Det är ju anmärkningsvärt. Det är ambassadörers, precis som regeringens, uppgift att föra fram korrekta bilder av vårt land och främja vårt land i världen.

Som ni säkert kommer ihåg så var Håkan Juholt partilordförande för Socialdemokraterna en tiomånadersperiod 2011 – 2012 innan han fick avgå pga. dåliga opinionssiffror. Jag kommer ihåg att det blev ett starkt drev mot Juholt på den tiden från massmedia men även från partikamrater. Den officiella orsaken till att Juholt fick avgå var något strul med lägenheter. Men detta var tydligen bara ett svepskäl till de egentliga orsakerna. Jag har läst att Juholt inte ville att Sverige skulle gå med i Natos krig mot Libyen. Juholt var tydligen inte heller intresserad av  EU:s finansiella stabiliseringsmekanism – en mekanism som fastställde EU:s finansiella överstatlighet ytterligare. Det var då som hans kollegor inom Socialdemokratin började kritisera honom och till slut fick han gå.

Jag håller med Juholt, demokratin i Sverige håller på att urholkas till förmån för globalismen.

Tack Håkan Juholt för att du är uppriktig!

http://www.nyhetsbanken.se/2017/10/hakan-juholt-i-exil.html

https://nyheteridag.se/ambassador-hakan-juholt-vi-haller-pa-att-avveckla-demokratin/

Kommentera