Tack a-kassan

DO YOU LIKE THE BLOG? PLEASE MAKE A DONATION.

Det är inte så ofta jag ger beröm till a-kassan men nu måste jag göra det. Jag har nyligen gått en intensiv tvåveckors- utbildning. Jag sökte att få a-kasseersättning under dessa två veckor. Men eftersom dagens a-kassa är en ganska hård a-kassa . Jag insåg dock att jag var berättigad till ersättning, dvs. jag uppfyllde villkoren. Man har rätt att få ersättning om det är en utbildning som är max 15 dagar eller om det är något slags möte som har med yrke att göra. Så jag sökte ersättningen och jag tänkte positivt  och idag fick jag reda på att jag fick ersättningen 🙂

Jag får väl ge a-kassan lite beröm för en gångs skull och ett tack. Den utbildning som jag håller på att skaffa mig kommer att ge mig ett nytt jobb i en ny bransch. T.o.m en gammal ulv som jag kan börja om 🙂

Kommentera