SYFTET MED CHEMTRAILS

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Jag har läst en del om chemtrails men jag har aldrig förstått det exakta syftet med just chemtrails. Men nu har jag fått klarhet i det.

Jag lyssnade på youtubekanalen Dark Journalist där Elana Freeland blir intervjuad. Elana Freeland är författare och har skrivit boken Chemtrails, HAARP, and the Full Spectrum Dominance of planet Earth. Elana säger att ett syfte med HAARP-teknologin är att ta ner de enorma energimängder som finns i yttersta atmosfären (jonosfären). Det problem som amerikanska militären stötte på var just att få ner energin till den nedre atmosfären – dvs till  jordytan,  och det är där som chemtrails kommer in i bilden. Tungmetallerna i chemtrails gör att kemikalierna fungerar som en ledare, eller antenn, för att få ner energin ända ned till jordytan.

 

Kemikalierna gör vår atmosfär joniserad och Elena säger att vi människor aldrig varit med om det förut. Vad som helst kan hända. Elena menar att träd och djur dör pga. joniseringen. Chemtrails drar också ner svampar från atmosfären. Jetströmmen plockar upp kemikalierna och sprider dessa vidare runt jorden. Kemikalierna hamnar i naturen och det innebär att vi får även i oss dessa kemikalier via maten vi äter. Chemtrails släpps även ut i rymden av amerikanske rymdfärjor. Elena menar också att torkan i Kalifornien troligtvis är skapat med HAARP-teknologin. Elena säger att Iran har blivit utsatt för amerikansk vädermodifiering.

Titta upp i himlem och spana in de långa avgassjok som bildas efter flygplanen och du tittar på chemtrails. Med diverse hot om fängelse o dyl. så har CIA övertygat reguljära flygbolag att släppa ut gifter på oss. Imponerande.

Är det inte underbart att vår egen regering tillåter amerikanarna att spruta gifter på oss? Och mer lär det bli när Nato klampar in i Sverige i och med värdlandsavtalet.

Tack Peter Hultqvist

Jag hittade även en bra video på svenska som förklarar om chemtrails.

 

 

 Referens

Dark journalist: intervju med Elana Freeland

Kommentera