Sverige vann med 4-2 mot Tjeckien Sotji i hockey

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Skoj, Sverige vann i hockey mot Tjeckien med 4-2 i OS i Sotji. Fast jag måste dock erkänna att i sista perioden så var det Tjeckien som styrde. Det såg inte speciellt bra ut.Nåja, seger blev det 🙂

Idag jobba som lokalvårdare och på kvällen jobba med telefoninterjuver. Att vara telefonintervjuare är väl inte världens roligaste jobb. Man kör samma manus hela tiden. Jag är glad att jag inte jobbar heltid med detta.

Igår var jag på två auditions. Den ena var egentligen bara att säga hej till varandra och ta några foton. Det var för en reklamfilm. Den andra auditionen var dock av större format. Jag skulle spela en misslyckad fotbollstränare och det var fem personer som tittade på mig när jag provspelade. Regissören – eller vem det nu var – korrigerade mig och jag gjorde mitt bästa. Jag tror inte jag får jobbet men det var en erfarenhet. Nästa gång får jag se till att öva lite grann innan jag åker på audition.

Kommentera