Sverige mot Kanada i OS-final i Sotji 2014

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Sverige mot Kanada  i OS-final i Sotji 2014
Spännande men herregud, jag tror det kommer att bli svårt. Jag såg sista perioden mellan Kanada och USA och Kanadas spel var exemplariskt även fast USA inte var ofarliga. Självklart så hejjar jag på tre kronor men i värsta fall så kan Sverige bli krossade av ett starkt Kanada. Fast man vet ju aldrig, mirakler kan ske.  Sverige – Kanada spelar finalen  nu på söndag klockan 13. 00. 

IGÅR JOBBADE JAG SOM BUTIKSDEMONSTRATÖR I SICKLA

butiksdemonstratör-2

 Jobbade som butiksdemonstratör och bjöd på lite pizza. Ungen jag hade var extremt långsam så det tog 25 minuter att värma upp en pizza. Jag kunde inte göra annat än att gå och vänta under tiden. Annars så gick det bra. 

 

ISLAND DRAR TILLBAKS SIN EU-ANSÖKAN
Tydligen bidde det ingen ansökan om att få vara med i EU. Jag kan inte påstå att jag blir ledsen. EU behöver motarbetas. Jag får inte käka örter tack vare EU och då kan EU dra åt….Grattis Island för att ni skippar EU.  Jag läste också om att EU arbetar på en lag på att införa tvångskvotering av kvinnor till chefsposter.  Låt för guds skull företagen själv avgöra om de vill ha en kvinna eller man i styrelsen.

 

 

http://www.dn.se/nyheter/varlden/island-drar-tillbaka-eu-ansokan/
http://www.washingtonpost.com/blogs/wonkblog/wp/2012/07/06/could-finland-be-the-first-country-to-leave-the-euro/

Kommentera