SVERIGE BEHÖVER BILEN

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Januari 2018

När det gäller den svenska fordonsflottan så vill regeringen fasa ut de fossila bränslena till år 2030. Regeringens åtgärder är ett hot mot Sveriges bilism.

Regeringen vill fasa ut fossila bränslen till år 2030. Styrmedel som man använder för att bestraffa alla svenskar som är skamlösa nog att köra fordon som går på fossila bränslen är bl.a. energi-och koldioxidskatter. Regeringen Löfven vill även att Sveriges utsläpp av växthusgaser ska vara lika med noll år 2015. Tydligen ska vi alla tillbaks till stenåldern igen. Glöm inte bort att slipa din yxa.

FÄRRE PARKERINGSPLATSER GÖTEBORG
Andra styrmedel som används är att man håller på att ta bort parkeringsplatser vid byggnation. I Göteborg centrum så byggs det flitigt men tydligen så kommer 7 000 parkeringsplatser att försvinna i Göteborgs centrum. Något som det rödgröna styret håller tyst om. Vid nybyggnation så finns det väldigt få parkeringsplatser i närheten till sitt boende. Man vill alltså ha bort bilen från de centrala delarna. Med bonus-malus kan det bli väldigt dyrt med fordonsskatten på bilar.

Här i Stockholm så har Miljöpartiet varit väldigt flitiga på att höja priserna på boendeparkering. Man vill även utrota boendeparkeringen och få folk att parkera i garage istället. I Stockholm så håller Stockholms kommun på att införa priser för gatuparkering. Och man arbetar på att göra detta i hela Stockholms län.

MILJÖZONER I STOCKHOLM
Stockholms Stads Kommunfullmäktige har öppnat dörrarna för att införa miljözoner i stockholm för privatfordon. Detta kommer isåfall att innebära att bensin-och dieselbilar som inte uppfyller kraven inte kommer att få köra i utsedda zoner i stockholm. Bensinbilar måste klara miljöklassen Euro 5 och dieselbilar Euro 6 för att få färdas inom tullarna. Man vill att Gamla Stan endast ska få köras av el-och vätgasbilar. Detta kan innebära att tiotusentals bilister blir avstängda från centrum. Man kan tvingas att låna pengar för att köpa en dyr elbil. Regeringen Löfven har gett klartecken till Sveriges kommuner att de får förbjuda dieseldrivna personbilar i stadskärnorna.En av eldsjälarna bakom detta projekt är miljöpartisten och Trafikborgarrådet Daniel Helldén. Daniel Helldén har t.om. sagt åt stockholmarna att inte köpa dieselbil.

– Vi måste trycka tillbaka dieselbilarna och det tycker jag stockholmarna bör tänka på när de skaffar bil.

Miljöpartiet är det mest bilfientliga partiet som finns i riksdagen.

EN FEJKAD KLIMATPOLITIK
Jag tillhör den grupp som inte tror på den konsensus som råder gällande klimatet. Dvs. den konsensus som går ut på att människan är orsaken bakom klimatförändingar/global uppvärmning och således måste människan ändra sitt beteende. Den klimathysteri som vi upplever nu är en politisk och ekonomisk agenda där globalisterna använder miljön och klimatet som vapen för att uppnå sina mål.  Man har valt ut koldioxid och andra växthusgaser som bovar och menar att dessa är orsaken till klimatförändringarna. Sedan att denna klimatforskning har blivit påkommen gång efter annan att vara manipulerad talar man inte så mycket om.

klimatförändringar sverige_de globala målen_vad är hållbar utveckling_miljözoner stockholm_miljöpartiet_rösta på miljöpartiet/socialdemokraterna i sveriges val september 2018, hotet mot bilismen, diseslfröbud i centrum, bilen valfråga 2018, Euro 6, Euro 5, växthusgaser, val i sverige år 2018, koldioxidskatter,fossila bränslen, Miljöpartiet ,klimatförändingar/global uppvärmning,
Donald Trump är en välkänd klimatskeptiker.

SVERIGE BEHÖVER BILEN
Det är ingen överdrift att säga att det pågår en attack mot Sveriges bilism. Men faktum är att Sverige behöver bilen. Fortsätter priserna stiga som de gör nu så kommer det svida alltför mycket i pluskan (plånboken). Det är inte rättvist att regeringen sysslar med utpressning mot Sveriges bilister.

Personligen så skulle jag vilja att bonus-malus systemet skrotas, att man sänker skatten på bränsle, att man ser till att behålla parkeringsplatserna, att Sverige skippar koldioxidskatten osv. Jag säger inte att allt är dåligt med klimatpolitiken. Jag har inget emot hybridbilar. Jag har inget emot att bussar går på biogas och andra miljövänliga ämnen. Men vi måste få sans i debatten vad gäller bilar och klimatet. Som det ser ut just nu så kommer vi gå tillbaks till stenåldern om regeringen får sin vilja igenom.

Kommentera