SVENSKA IS-KRIGARE VÄLKOMNAS HEM MED ÖPPNA ARMAR

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Oktober 2017

IS styre i staden Raqqa i Irak har fallit. Nu kommer svenska IS-krigare att vilja komma hem till trygga Sverige. Och vad händer när de återvändande IS-krigarna kommer till Sverige? Enligt Dagens Nyheter så kommer  Säpo ha ett ”samtal” med den återvändande IS-krigaren. Säpo vill ”bedöma” om dessa återvändande har för avsikt att begå eller planera terrorattentat i Sverige.

Säpo – har du för avsikt att begå terrordåd i Sverige?

IS-krigare – nej för tusan, jag är snäll kille nu.

Säpo – skönt att höra. Hör utav dig till oss om du skulle ändra dig.

Terroristresor är olagligt i Sverige men det mest troliga är nog att den återvändande IS-krigaren får ett ”aja baja”, förtur i bostadskön och livslångt försörjningsstöd.

I många andra länder döms eller utvisas återvändande IS-terrorister, men inte i Sverige, där blir de istället välkomnade hem som hjältar och erhåller välfärdens gunst.

Mainstream media är nu fullt sysselsatta med att normalisera de återvändande IS-krigarna. Den f.d. krigaren får ”tala ut” om hur det var att strida med IS. Vi kommer antagligen att få se IS-krigare i tv-program där de berättar om ”fasorna” de har bevittnat. Allt detta i syfte för att svenskar ska känna sympati för den stackars IS-krigaren som egentligen är ett offer. Det var inte hans fel att han åkte ner och krigade i Mellanöstern, han har nämligen haft det svårt i livet. Sedan att han råkade skjuta ihjäl några människor nere i Mellanöstern, ja det är ju sånt som kan hända om man är traumatiserad.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/det-kommer-handa-med-is-svenskarna-i-raqqa

https://www.dn.se/nyheter/varlden/3-av-10-is-krigare-tillbaka-i-vasteuropa/

2 Comments

    1. vad jag vet så är det sällsynt att återvändande is-krigare får något straff. Men jag kan ha fel, kom gärna med info om du har.

Kommentera