Strul med sajten

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Nu strular sajten. De länkar och foton som hade och göra med mitt gamla domännamn strular. Länkarna är brutna (fungerar inte) och fotona har tappat sina inställningar.  Jag antar att problemet beror på att det gamla domännamnet har blivit deaktiverat. dvs jag har inte betalt för fortsatt användning av det namnet. Nu har jag dock betalt in och jag hoppas att problemet ska lösa sig idag?

Detta är värt att tänka på om man har en wordpress-site. Om du byter domännamn och slutar att betala för gamla domänamnet så kommer du att få brutna länkar och foton som tappar sina inställningar.  man kan lösa problemet manuellt , dvs man går in och hanterar varje länk och foto separat.  Det tar dock sin lilla tid och det är ju enklare att betala för ett år till för domännamnet 🙂

Kommentera