STOREBROR EU VILL SKÄRPA KONTROLLEN ÖVER DINA PENGAR

EU-european pillar of social rights_summmit _gothenburg 2017_stefan löfven_jean claude juncker_sweden_social protocol_EFDD group_ david coburn_ nigel farage_

2 total views, 1 views today

29/12-2016

EU-kommissionen har kommit med förslag om åtstramade kontroller över vår ekonomi. Allt görs  i ”kampen mot terrorismen”.

KONTROLLEN ÖVER VÅRA PENGAR. Enligt Reuters så vill Storebror EU  införa striktare regler om pengar och värdemetaller. Detta pga detta pga det terroristdåd som skedde i Tyskland när en person körde in i en folkmassa och dödade 12 personer. EU vill nu skärpa kontrollen på pengar och vid förflyttning av värdemetaller (guld, silver etc) när dessa  fraktas till EU. Detta för att kunna stänga ned finansieringen av militanta attacker inom EU. Detta är en del av EU:s ”action plan against terrorist financing” som startade efter skjutningarna i Paris 2015.

Om detta förslag går igenom så kan EU-medlemsländer skärpa kontrollen mot kontanter och förbetalda kort som sänds via post eller fraktfartyg. EU vill att myndigheter ska kunna beslagta kontanter eller värdemetaller som ägs av ”misstänkta individer” som kommer till ett EU-land. Om du kommer till ett EU-land och har med dig mer än 10 000 euros så måste du deklarera detta vid tullen. De nya reglerna innebär att myndigheter kan beslagta pengar som ligger under denna summa om ”det finns misstankar om kriminell aktiviteter” säger EU-kommisionen.

ATT FRYSA FINANSIELLA RESURSER

EU-representanter säger att de senaste attackerna i Europa har gjorts med begränsade ekonomiska tillgångar som har sänts till EU från utomstående kriminella nätverk. EU planerar också att sätta upp ett ”Terrorist financetracking program” i stil med USA:s och EU:s TFTP.

Security commissioner Julian King säger:

”Det finns många sätt att transportera pengar och alla dessa sätt täcks inte i EU-US systemet”.

EU-kommissionen föreslår även regler för alla EU:s medlemsländer att frysa ”terroristers finansiella resurser” och att beslagta tillgångar från de som ”tros” vara allierade med kriminella. Bryssel vill  även ha gemensamma regler på pengatvätt för att undvika att kriminella ska kunna undvika olika regler i olika EU-länder. Underrättelsetjänster inom EU ska kunna utväxla information mer effektivt. Allt detta måste godkännas av EU:s medlemsländer och Europeiska parlamentet för att det ska bli lag. EU-kommissionen har även kommit med förslag om att skärpa kontrollen på virtuella valutor som t.ex. bitcoin och förbetalda kort. Franska myndigheter säger att dessa användes vid attackerna i Paris. Den som äger ett förbetald kort måste kunna visa ID om det finns mer än 150 euro på kortet. EU:s medlemsländer backade upp dessa förslag.

 

ATT ANVÄNDA TERROR SOM URSÄKT

För den oinvigde så kan jag berätta att det som EU och andra globalistiska organisationer gör är att använda terrordåd och liknande för att begränsa våra friheter. Varje gång ett terrordåd sker så kommer EU med ”förslag” för att ”bekämpa terrorismen”. Dessa förslag innebär att din och min frihet begränsas. Som du kan se av texten ovan så är EU ute efter superkontroll av våra tillgångar. De vill kontrollera både våra  kontanter och våra bankkonton, samt värdemetaller och allt görs i ”kampen mot terrorismen”.

 Man kan tycka att det är terroristerna som borde vara måltavlan men det är det inte. Det är du och jag som är måltavlan för EU och motivet för detta är kontroll, och speciellt så är det finansiell kontroll. Anledningen till att EU och andra globalister är ute efter finansiell kontroll är inte så svårt att räkna ut. Hela projekt EU är ursprungligen skapat av privata banker/bankirer. De flesta banker är inte statliga utan privatiserade. De skapar våra pengar, de kontrollerar vår valuta, de skapar finanskriser efter behag, de lever på att sätta oss i skuld, de skapar pengar ur tomma intet (och kan således aldrig förlora), de driver ett krig mot våra fysiska pengar – kontanter.

 Tänk dig själv om Sverige hamnar i ett kontantlöst samhälle (vilket tyvärr går i en rasande fart just nu). Om detta sker, se då till att du inte blir ovän med din bank eftersom de isåfall kommer att stänga av ditt lönekonto om du är kinkig mot dem eller om du inte passar in i deras normer.  Det har hänt förut och kommer definitivt att hända i framtiden.  

Snacka om kontroll.

 

AKTA DIG FÖR EU:S SVARTA LISTA

Och vem vet vem som kommer att hamna på EU:s svarta lista? Med tanke på den makt som EU har så kan de peka ut vem de än behagar och således frysa dennes tillgångar, t.ex. bankkontot och pengar. Är man kritisk till EU så kan man hamna på EU:s svarta lista. Bedriver man en sajt som är kritisk mot EU så betecknas det ”fake news” och sajten stängs ned eftersom ”den bryter mot EU:s grundläggande värderingar”. Informationen vad vi gör på våra bankkonton kommer att vara tillgänglig för insyn över hela EU. Vad fasiken har de i våra bankkonton att göra? Förlåt mig, självklart så ska EU få snoka i mitt bankkonto. Trots allt så är det för ”allas bästa” och för att ”förhindra finansiering av terrorism”. Vem vet, så kritisk som jag är så kanske t.o.m. jag är en terrorist? Tack EU för att du beskyddar mig.

Just nu sveper en stark antietablissemangsvåg över planeten och det är inte en dag för sent. Folk har börjat inse att de håller på att bli lurade av en maktelit. Här i Sverige har vi samtidigt en rödgrön regering som i princip inte pratar om annat än EU. Den rödgröna regeringen lyder minsta vink från EU och svartmålar alla som motsätter sig den nya världsordningen.

Och när det gäller lastbilsattacken i Tyskland så börjar man faktiskt undra.  Polisen hittade den misstänkta personens id-handlingar under bilsätet i lastbilen. Vilket terrorist tar med sig och lämnar sina id-handlingar på en brottsplats?  Det är ungefär som om Usama Bin Laden glömmer körkortet vid World Trade Center. Sedan sköts den misstänkte gärningsmannen i Tyskland ihjäl innan han kunde förhöras. Var det ett sätt att tysta honom? Var det en false flag attack?

Riksdagsvalet 2018 i Sverige kommer inte att vara ett vanligt val. Det kan t.o.m. hända att det är Sveriges sista demokratiska val. Får vi ytterligare en EU-kramande regering så kan man fråga sig hur mycket självbestämmande som Sverige kommer att ha kvar efter ytterligare fyra år av bortskänkandet av Sveriges suveränitet. EU vill ”harmonsiera” EU-länderna. Dvs. införa enhetliga regler, lagar  för alla EU-länder. Den dagen detta sker  så har Sverige förlorat all sin suveränitet.

 

Referenser

Reuters: EU och gränskontrollen

 

Share

Kommentera