STOPPA KRIGET I JEMEN

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Juni 2017

Saudiarabien bombar och svälter den Jemenska befolkningen till döds. Pentagon hjälper Saudiarabien att bomba sjukhus, skolor osv. Sverige stödjer diktaturen Saudiarabien genom att Wallenberg får sälja vapen. Stefan Löfven tog med sin polare och vapenälskare Wallenberg när han hälsade på i Saudiarabien.

http://www.fib.se/article/sverige-borde-hoeja-sin-roest-i-saekerhetsraadet-och-kritisera-skammens-resolution

Video nedan visar Saudiarabien och Pentagons bombande av civila i ett folkrättsvidrigt krig. Det kan vara bra att se videon nedan och påminna sig själv vilket helvete ett krig är.  Här i Sverige så vill Peter Hultqvist dra in Nato för att ”försvara Sverige”. Enda problemet med Nato är att de är planetens största krigsorganisation med miljontals liv på sitt samvete.

 

USA är givetvis  med och krigar i Jemen. USA är där för att eliminera ”Al Queda”. Hurra för  USA, nu ska de befria  ännu ett land i Mellanöstern. Jag hoppas att inte miljontals människor dör i Jemen som det gjorde när USA och Nato befriade Irak. Ingen har tyvärr fått stå till svars för allt det dödande, torterande, fängslande och trakasserande som USA  gjorde och fortfarande gör på Irakisk mark.

Du kan läsa mer om vad som händer i Jemen på sajten jemensolidaritet

 

Kommentera