Stefan Löfven utlyser extra val!

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

    Igår onsdag så röstade Sverigedemokraterna på Alliansens budget och således gick inte regeringens budgetförslag igenom. Lite senare meddelade Stefan Löfvén att han utlyser extraval i Sverige. Annonseringen av detta val kommer att ske officiellt den 29 december och extravalet kommer att hållas 22 mars.

MIN EGEN LILLA ÅSIKT OM REGERINGSKRISEN

    Jag var ledig igår hela dagen och satt fraktiskt framför tv:n och bevittnade debatterna i riksdagen.Socialdemokraterna försökte hela tiden få Alliansen att rösta bort Sverigedemokraterna men S fick kalla handen. Orsaken till detta ska visst ha varit att herr Löfvén inte har velat samarbeta med dem tidigare.

    Jag tycker det var helt rätt av SD att fälla regeringen. Att ha MP och S vid rodret ger mig kalla kårar – de är helt enkelt inte bra för Sverige. Samtidigt insåg jag först idag hur nära det var att Alliansen kunde ha tagit över skutan. Hade Löfvén lämnat över till talmannen så kunde talmannen ha frågat om t.ex.Anna  Kinberg-Batra ville ta över och vi hade fått Alliansen vid rodret igen. Jag är faktiskt glad att Stefan Löfvén utlyste nyval. Anna Kinberg-Batra verkar inte kunne ge en kommentar utan att låta syrlig men jag antar att det är hennes problem.

    Så vad händer om vi har samma situation igen i mars? Extra val lär det knappast bli. Då får de väl helt enkelt arbeta över blockgränserna.

Här är en reklamfilm som jag var statist i: 

 

Kommentera