Statistmingel på restaurang Blekholmen

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

STATISTMINGEL PÅ RESTAURANG BLEKHOLMEN
Igår var jag på statistmingel på restaurang Blekholmen vid Kungsbroplan stockholm. Det var skoj att möta upp statistvänner som man träffat och inte träffat. Jag själv har haft ganska dåligt med statistjobb på sistone. Jag var och castade häromdagen fast jag tar alla castingar med en nypa salt eftersom sannolikheten att få jobbet inte är så stor (fast ibland så går det ju bra).

Restaurang Blekholmen hade ett ganska schysst erbjudande: två maträtter för samma pris som en. Jag tog fläskniosette och en öl och det kostade bara 94 kronor. Det är prisvärt.

blekholmen-statistmingel.restaurang
En öl på restaurang Blekholmen med statister

 

JOBB SOM BUTIKSDEMONSTRATÖR
Nu har jag fått lite mer jobb som butiksdemonstratör. Imorgon åker jag till Nynäshamn och demonstrerar lite lax och grejer. Ganska skoj jobb fast ochså jobbigt att stå hela dagen. Funderar på att köpa mig en pall  he he.

statister

KALL LÄGENHET
Lägenheten är fortfarande kall men nu har de i alla fall fått igång elementen. För någon dag sedan så var de iskalla.  Vet inte vad jag ska säga. Vi har Riksbyggen som förvaltare och i stort så har de skött sig bra men när det gäller värmen i lyan så har det blivit sämre. De bytte värmesystem för ett år sedan och det har blivit kallare WTF!.

WEBBDESIGN
Jag ska skippa matten ett tag och köra lite studier på webdesign.

 

Kommentera