Statistmingel på restaurang Blekholmen

STATISTMINGEL PÅ RESTAURANG BLEKHOLMEN
Igår var jag på statistmingel på restaurang Blekholmen vid Kungsbroplan stockholm. Det var skoj att möta upp statistvänner som man träffat och inte träffat. Jag själv har haft ganska dåligt med statistjobb på sistone. Jag var och castade häromdagen fast jag tar alla castingar med en nypa salt eftersom sannolikheten att få jobbet inte är så stor (fast ibland så går det ju bra).

Restaurang Blekholmen hade ett ganska schysst erbjudande: två maträtter för samma pris som en. Jag tog fläskniosette och en öl och det kostade bara 94 kronor. Det är prisvärt.

blekholmen-statistmingel.restaurang
En öl på restaurang Blekholmen med statister

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.