START PÅ UPPER INDOC

14/8-2016
Då var det dags att göra nästa kurs på Scientologikyrkan. Kursen heter upper indoctrination tr’s  eller på svenska högre-instruktions-tr-ar.  Man kan säga att Upper Indoc är en del av min utbildning till auditör. Kursen handlar om kommunikation, kontroll och avsikt.

Upper indoc tr-s är ett steg på träningssidan på Scientologibron. Mitt syfte är att utbilda mig till auditör och samauditera uppför bron.

Ha en bra dag.

DEFINITIONER

* Högre instruktions tr-ar. TR-ar är träningssövningar. Kursen handlar således om mer avancerade TR-ar, därav namnet högre instruktion.

*Träningssidan på Scientologibron. Inom Scientologin så kallas det att man går uppför bron. Det som syftas på är bron till total frihet som L. Ron Hubbard stakade ut. Bron består av två sidor – en är auditering (vägledning/terapi) och den andra är utbildning till auditör (vägledare/terapeut). Träning syftar på Scientologiutbildning. 

* Samauditering innebär att jag och en samarbetspartner auditerar varandra istället för att köpa professionell auditering. Samauditering är billigare.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.