START PÅ TR’S

Nu har jag kommit in på sista delen på min Scientologkurs, den kurs som heter Pro TR’s.  Pro står för professionell och TR’s står för Training Regimen. Träning betyder utbildning, övningar och regimen betyder en regulerad schema eller kurs vad gäller diet, motionering behandling eller liknande i syfte att få ett positivt postulat.

TR’s inom Scientologin handlar egentligen om kommunikationsövningar. Övningarna i sig självt är ganska enkla men de ska nötas in till perfektion.

Nu är jag och min twin (samarbetspartner) inne på den sista delen av Pro TR’s och nu blir det att harva på dessa TR’s. Det kommer att ta ganska många timmar men det är skoj att det går framåt på kursen och att jag går uppför Scientologins bro.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.