Jag kanske är med i programmet Sommartider på TV 3

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

SOMMARTIDER PROGRAM PÅ TV 3
Jag tror jag kommer att vara på tv snart. Jag var skådespelare i ett humorprogram (tv-serie) som heter sommartider som kommer att börja snart på tv 3. p Om de nu inte har klippt bort det vill säga men det har jag svårt att tro. Det var en ganska rolig scen som vi spelade in. Jag och en annan statist/skådespelare spelade säkerhetsvakter som kastadeut ett ryskt rikt par (som spelades av Dominik Henzel och Elina Du Reitz som gick omkring och busade. Det ska bli intressant och se resultatet i  Sommartider tv 3. Skåningen Anders Nilsson var regissör. Dominik Henzel var med i filmen ”G” som gick på 80-talet. Kommer jag att synas som vakt  eller har de klippt bort mig från filmen sommartider? Dags för mig att läsa en recension för programmet. Jag hoppas att somartider blir en rolig hurmorserie för TV 3.

JOBBADE SOM BUTIKSDEMONSTRATÖR IDAG
Idag var jag iväg och jobbade som butiksdemonstratör i ICA Ösmo. Det var en lång väg att åka och det tog en timme med pendeltåget från Stockholm Central. Dagen gick bra. Jag runt i butiken och bjöd på bitar av Dr Oetkers pizza. Faktiskt en riktigt god pizza måste jag medge. Det kan vara ganska skoj att jobba som butiksdemonstratör fast i slutet på dagen så har man inget emot att packa ihop och åka hem 🙂

STATIST I EN FILM OM POLITIK
Jag var statist i en film som handlar om politik. Du kan se mig på denna sida:

Statist i film om politik

Avsnittet jag är med i heter ”Modig i fullmäktige”. Nästa vecka är det dags att vara statist igen. Det var en produktion med Johan Rheborg och Henrik Schyffert om jag inte minns fel. Jag har ingen aning om vad jag ska göra men som statist så håller man sig ju i bakgrunden 🙂

Ha en bra helg/ Janne

Ångest och terapi

Kommentera