SOCIALDEMOKRATERNAS SKATTEPARTY 2017

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Mars 2017

Regeringen Löfven satsar stenhårt på att höja skatter och år 2017 är inget undantag. Bl.a. så kommer det att bli dyrare att köpa elektronik eftersom sossar & Co inför en kemikalieskatt från juli 2017 (man ska ”rädda miljön”).  Och det där med miljön och skatter kommer vi nog att få höra mer om. Socialdemokraterna har också svikit många av sina vallöften. T.ex. så lovade de att inte höja inkomstskatten för vanligt folk, inte höja bensin-och diesel skatten, och att inte röra ROT-avdraget.

Vi kommer att få se höjd skatt för vanliga hushåll som har en månadsinkomst på över 36 900 kronor, höjd arbetsgivaravgift för unga, höjda fordonsskatter för lätta fordon, höjd koldioxidskatt, höjd energiskatt mm. Du kan se hela skattehöjningslistan hos skattebetalarna.se via länken nedan.

Socialdemokraterna har även låtit Miljöpartiet styra energipolitiken. Och resultaten har inte låtit vänta på sig.  Skattehöjningar på allt som är möjligt att beskatta vad gäller energi. Ge Miljöpartiet fyra år till och vi har inga bilar på gatorna längre.  Och elpriserna kommer att bli så höga att man kommer att bli tvungen att bo på gatan.

Summa summarum är att vi har en regering som inte kan få nog av skatteintäkter. Hålen som ska fyllas är för många och det blir vi befolkningen som drabbas.

Välkommen till Socialdemokraternas skattehöjarparty år 2017. Glöm inte bort att rösta på Steffe och hans socialdemokrater i riksdagsvalet 2018

Referens

Skattebetalarna om Socialdemokraternas skattehöjningar

Fria Tider: Socialdemokraternas skattehöjningar 2017

Kommentera