SNYFTPRINCIPEN

alfakassan_ersättning_avstägning
DO YOU LIKE THE BLOG? PLEASE MAKE A DONATION.

Polischef Dan Eliasson hyser sympati för mördaren till 22-åriga Alexandra; våldsamma gärningsmän får förmildrande straff eftersom ”de inte var ansvariga för sina handlingar”.  Vad är det som händer?

 När 22-åriga Alexandra blev mördad på ett asylboende så kläckte rikspolischefen Dan Eliasson ur sig följande kommentar:

”Man blir naturligtvis förtvivlad å alla inblandades vägnar. Naturligtvis den som blir dödad och dennes anhöriga. Men också för en enskild ung kille som begår en sån här förskräcklig händelse. Vad har den personen varit med om för någonting? Vilka omständigheter har den killen växt upp under? Vad är det för trauman han bär med sig? Hela den här flyktingkrisen visar ju på hur orättvist livet är i många delar av världen och att vi får hjälpa till och försöka lösa det efter bästa förmåga”.

  Det låter nästan som om Dan Eliasson sympatiserar med mördaren till Alexandra. Sedan skiftar han fokus till flyktingkrisen och påstår indirekt att Sverige bör ta in mer potentiella våldsmän.

 

LED AV PSYKISK STÖRNING – FICK MILDARE STRAFF

En psykiatrisk ”expert” övertalar juryn om att gärningsmannen är psykiskt sjuk och således inte ansvarig för sina handlingar. Vips så slipper gärningsmannen ett fängelsestraff och får rättspsykiatrisk vård istället. Trots allt så är det ”synd” om våldtäktsmannen, han har verkligen  inte haft det lätt i sitt liv. Att han råkade våldta någon beror endast på olyckliga omständigheter.

Får man rättspsykiatrisk vård kommer man oftast ut snabbare än den som får ett regelrätt fängelsestraff.

Förvisso är det helt sant att vissa personen verkligen är otillräkneliga och kanske fängelsestraff inte är deras grej. Men det som har hänt inom rättsväsendet är att ”psykisk störning” har blivit en praxis för att undslippa fänelse. Att slippa ansvar pga. psykisk störning är givetvis ett psykiatriskt påfund.  Det ligger i psykiatrins natur att förvrida begreppen om rätt och fel.

Vad har psykiatrin åstadkommit egentligen? Psykiatrin är de som på falsk grund langar amfetamin till s.k. ”ADHD-barn”. Psykiatrin är de som förespråkar elektricitet till de som är deprimerade, och ECT kan inte betraktas som annat än hjärntvätt. Läser man psykiatrins historia så består den endast av övergrepp. Och det är dessa psykiatriker som är ”experter” inom mental hälsa. Jisses, inte undra på att rättsväsendet är en soppa. Resultatet blir att vi får ett samhälle där ingen är ansvarig för sina egna handlingar.

 

MASSINVANDRINGEN TILL SVERIGE

Den rödgröna sörjan har sett till så att Sverige har kollapsat pga en totalt ansvarslös flyktingpolitik. Resonemanget går ungefär: ”Det rör sig om liv och död, Sverige måste göra allt i sin väg för att hjälpa de stackars människorna”. Och baserat på denna princip så har nu de rödgröna skapat kaos i Sverige.

Detta innebär givetvis inte att man inte ska hjälpa människor på flykt. Det tycker jag givetvis man ska göra och jag tycker att alla länder ställa upp på något sätt för flyktingarna i Europa. Men att göra som de rödgröna – att skänka bort hela landet till förmån för flyktingar kan jag inte betrakta som annat än en sjuk politik.

När det gäller romerna/EU-migranterna så är det samma visa.

” Romerna blir diskriminerade i sina hemländer och har inget annat val än att komma till Sverige och tigga”.

Och vips så har vi  förklarat för oss varför det är legitimt att vi nu har en tiggande rom i varje gathörn.

Sverige och media har i decennier fokuserat på att hjälpa de svaga. Det ser man inte minst på de artiklar som skrivs om romer, om invandring, på att hjälpa de fattiga runt om i världen etc. Givetvis ska man hjälpa dessa människor och det finns grupper och åtgärder man kan göra för att hjälpa dessa grupper. Men har man som livsfilosofi att hela samhällsapparaten ska prioritera dessa människor så får vi den situation som vi har i Sverige idag: kaos.

Invandringsivrare använder ofta denna princip; det är bara att lyssna på Johanna Jönsson från Centerpartiet. En allvarlig Johanna Jönsson talar bl.a. om flyktingsituationen och hur svårt det är för dessa flyktingar. I princip så säger Johanna Jönsson vill att Sverige ska fortsätta sin systemkollaps med massinvandring. Centerpartiet är en av de mest liberala flyktingpartierna. Johanna Jönsson är duktig på att ge oss dålig samvete för att vi inte vill ha massinvandring. Tydligen är vi som inte vill ha massinvandring i Sverige  hänsynslösa människor.

 

 

”MÅNGA AV DE SOM KOMMER TILL SVERIGE HAR SVÅRA PROBLEM”

Ganska nyligen så brann ett hvb-hem ner i Uppsala. En ”16-årig” pojke är misstänkt för branden eftersom han varit aggressiv tidigare och  sagt att han skulle bränna ner hvb-hemmet några dagar innan det brann ned.

Kammaråklagaren Joachim Gyllencreuts sade till Aftonbladet:

”Det förekommer misstanke om att han har begått brottet under allvarlig psykisk störning. Många av de ungdomar som kommer till Sverige har svåra problem. Att få adekvat vård för alla som kommer hit är inte det lättaste”.

Detta var en smart kommentar av Joachim Gyllencreuts. Här ser vi nämligen att a) det var inte pojkens fel eftersom han led av en tillfällig psykisk störning. b) pojken är oskyldig eftersom han har haft svåra problem och c) det är givetvis den svenska vården som det är fel på.

Jag kommer inte att bli förvånad om resultatet blir ett debattprogram i det rödgröna svt där vänstervridet folk kräver bättre service åt våldsmän. Alla som inte håller med dem är givetvis rasister 🙂

Kommentera