Slagsmål på gatan utanför

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Jag vaknade upp mitt i natten häromdagen av att det var livat på gatan utanför. När jag öppnade fönstret så var det ett gäng människor 50 meter bort och det var bråk på gång. De gapade åt varann, de knuffade på varann och var allmänt störande. Till slut så låg det en person på backen.

Då ringde jag polisen. Det tog ett tag innan jag kom fram i telefon till polisen, jag förklarade vad som skedde och till slut så skickade operatören iväg en polisbil. Jag hann inte ens prata färdigt med operatören så såg jag polisbilen komma. Bråkstakarna fick bråttom därifrån och farbror blå skrek: ”STANNA”! och sprang efter dem.

Farbror blå fick fast dem men det blev inte helt lugnt eftersom några av dem kom tillbaks senare och var högljudda. Det kändes i alla fall bra efteråt att jag gjorde som jag gjorde..

De bråkiga gästerna kom från en restaurang som heter Jebena och som ligger oå Kungsholmen. Det är inte första gången som det är stökigt där.

Kommentera