SL VILL HA MICROCHIP ISTÄLLET FÖR MÅNADSKORT

16/10-2916

 SL vill ta steget ut och införa inplanterade microchipp hos passagerare i kollektivtrafiken.

Karl Rydahl ansvarar för SL:s betalningslösningar. Han har visat intresse för att resenärerna inom Stockholms kollektivtrafik (SL) ska inplantera microchipp under huden och använda dessa instället för SL accesskort när man åker kollektivt i Stockholm. Karl Rydahl säger:

– Om man kan chippa folk så är det ju en fördel att man kan lämna plånbok och nycklar hemma. SL  vill ha tjänster som är enkla att använda och där vi kan se att användaren har en giltig biljett. Det är en utmaning om kunderna kommer med sitt eget system, men så länge betalningsformen är säker så är det ok. Då slipper SL ge ut plastkort.

Gymkedjan SATS ligger i framkanten av chippning i Sverige. Många av deras kunder har fått microchipp inplanterade och använder dessa istället för kort. Sajten Biohacking.se drivs av Sina Amoon Pour brukar ha event där microchipp inplanteras under huden. Föga överraskande så är Sverige det ledande landet i världen där flest personer har låtit inplantera microchipp.

På tal om microchipp.

GLOBALISTERNA OCH MIKROCHIPPING

Aaron Russo var filmproducent. Han blev bekant med Nelson Rockefeller och de utvecklade en vänskap. Efter ett tag så började Nelson Rockefeller avslöja vilken plan som denna planets elit har. I nedanstående video så intervjuas Aron Russo av Alex Jones från Info Wars. 

”Eliten vill ha en världsregering. Denna regering kommer att styras av bankindustrin. EU och euron är en del av denna plan. Nu försöker de göra något liknande i USA som kommer att heta den nordamerikanska unionen. Eliten vill skapa en valuta som heter amero. En del av elitens plan är även att alla ska ha ett RFID* microchip implanterat under huden. Eliten kommer att ta bort alla kontanter i samhället och alla pengar kommer att finnas i chippet (digital valuta). Det innebär att världsregeringen kommer att kunna ta pengar från ditt chippade bankkonto. De kan påstå att man har betalt för lite skatt och helt enkelt ta pengarna utan att man kan göra något. Och om du protesterar mot att de drar pengar från ditt konto så kommer de att stänga av ditt bankkonto. Du blir en slav.”

 ”9/11 var gjord av vår egen regering och av folk inom vårt banksystem.”

Aaron Russo fortsätter:

”Nio månader före 9/11 så berättade Nelson Rockefeller att något stort skulle ske. Efter denna händelse så kommer USA att invadera Afghanistan – för att kontrollera de pipelines som finns där. USA kommer att invadera Irak för att ta kontroll över oljan och etablera en bas i Mellanöstern som blir en del av the New world Order. Vi kommer att föra ett krig mot terrorn där det egentligen inte finns någon egentlig fiende. Hela kriget mot terrorn är egentligen bara en stor bluff. Men det är ett bra sätt för amerikanska regeringen att superkontrollera det amerikanska folket. 9/11 var gjort av vår egen regering och av folk inom vårt banksystem. De ville skapa skräck  hos amerikanarna så att USA:s regering kunde kontrollera dem. Om någon säger att ”kriget mot terrorn” är en bluff så kommer de att göra allt för att motarbeta dig och idiotförklara dig.”

DEFINITIONER

RFID = Står för Radio-frequency identification. Det är en teknik för att läsa av information på avstånd från transpondrar (sändare).

 
Referenser

AlltomStockholm: SL vill ha microchips

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.