SOCIALDEMOKRATERNA I RIKSDAGSVALET 2018

Februari  2018

Ska du rösta på socialdemokraterna i valet 2018. Grattis, det är din fulla rätt att rösta på vem du vill.

Jag ska inte påstå att allt är dåligt med sossarna men nog har jag blivit häpen flera gånger under socialdemokraternas mandatperiod.

Det mest påtagliga med socialdemokraternas välde är givetvis invandringen. Att Löfven skulle vara så här extrem hade jag faktiskt inte trott, men så är det. Enligt statistik som Björn Orlanders har tagit från Statistiska Centralbyrån så tar Sverige emot över 100 000 flyktingar per år och Socialdemokraterna har inga planer på att minska dessa siffror. 

När dessa asylsökande/nyanlända kommer till Sverige så ges de högsta prioritet, faktiskt högre prioritet än svenskarna själva. Svenska myndigheter går man ur huse för att hitta lokaler att inhysa dessa nyanlända. Man tar i beslag hotell, motell, vandrarhem, föreningslokaler, hobbylokaler osv i det oändliga för att hitta rum åt flyktingarna. Sedan när lokalerna börjat ta slut så får de nyanlända förtur i bostadsköer, kommuner köper bostadsrätter och villor åt dem och jag antar att vi kommer att få se hela stadsdelar där det bara bor nyanlända. Alla får givetvis försörjningsstöd eftersom endast en minoritet kan klara sig själva ekonomiskt. Summorna för detta kalas är imponerande.

Stefan Löfven är inte färdig ännu. Nu fokuserar man på anhöriginvandring. För Löfven sin vilja igenom så kan vi vänta oss hundratusentals anhöriginvandrare.

GLOBALISTER
Regeringen Löfven är starka förespråkare för globalismen. Regelbundet ändras svenska lagar för att anpassas till den kommande världsordningen (EU). Får socialdemokraterna sin vilja igenom så finns det ingen tvekan om att de kommer att utrota den svenska självständigheten i syfte att gynna globalismen. Alla som protesterar mot detta kallas för protektionister eller populister.

MILJÖEXTREMISM
Regeringen Löfven har även blivit extrema vad gäller miljön. Vi ser mer och mer hårda krav på alla i samhället vad gäller miljön. Man vill utrota bilar som går på fossila bränslen genom att göra det så dyrt så att ingen har råd med dem. Svenska myndigheter tar ifrån äganderätten från svenska skogsägare och vill skänka bort äganderätten över svensk skog till EU. Detta göres med stöd av miljö-och klimatpolicy. Börjar man granska denna miljö-och klimatmässiga agendan så finns det hur många luckor som helst. Klimatagendan baseras på fejkad vetenskap och är egentligen en politisk agenda. Faktum är att man håller på att skapa en ny världsordning med hjälp av manipulerad klimatvetenskap. Den som vill läsa mer om detta kan läsa om Agenda 21 eller Agenda 2030.

VÄLFÄRDEN
Sossarna har varit duktiga på att skära ned den svenska välfärden. Ett exempel på detta är givetvis den ökända nedläggningen av BB på Sollefteå sjukhus. Den svenska vården är uppenbart på dekis på grund av politiska beslut. De som jobbat hela livet och byggt upp Sverige slutar som fattigpensionärer.

ÖVERBESKATTADE
Sedan ska vi inte tala om alla skattehöjningar som Magdalena Andersson & Co har gjort. Jag vet inte hur det är med dig men personligen så har jag ingen lust att bli ihjälskattad. Sossarna är inte färdiga med sitt skatteparty, får de fyra år till vid makten så kommer vi att bli dränkta i nya skattehöjningar.

SOCIALDEMOKRATINS FALL
Kollar man på de europeiska socialdemokratiska partierna så har de en gemensam nämnare: de har gjort katastrofala val den senaste tiden. Jag misstänker att vi kommer att få se något liknande i Sverige i september 2018. Eller så kanske jag har fel? Kanske vi svenskar gillar den politik som Löfven står för? Kanske socialdemokraterna blir vinnare i valet 2018? Den som lever får se.

Socialdemokraternas hemsida:

https://www.socialdemokraterna.se/

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.