SKA DU RÖSTA PÅ MODERATERNA I VALET 2018

Februari 2018

Ska du rösta på moderaterna i riksdagsvalet 2018? Grattis, det är din medborgerliga rättighet att rösta på vilket parti du vill. Vi har ännu demokrati i Sverige och vi borde vara rädd om det så gå och rösta.

Jag ska inte påstå att jag tycker allt är galet som moderaterna gör. Det jag personligen gillar med moderaterna är:

a) De vill införa tiggeriförbud. Tyvärr blir moderaterna och SD stoppade av de rödgröna inom Länsstyrelsen.

b) De vill ha hårdare tag mot brottslighet. Sedan kan man ju samtidigt försöka rehabilitera dessa våldsmän i fängelset.

c) M vill avvisa de som fått avslag på sin asylansökan.  Tack vare de rödgrönas massinvandringsexperiment (som fortfarande pågår) så kommer det att bli strul i detta land.

d) Sänkta skatter.

De saker jag inte gillar med moderaterna är:

a) De är EU-vänliga. Moderaterna vill att Sverige ska fördjupa samarbetet med EU vilket till slut kommer att innebära att Sveriges suveränitet försvinner. Vill vi att Bryssel ska bestämma allt?

b) Moderaterna är fiender till facken. Tack vare Sveriges fackförbund så har Sveriges arbetare en viss frihet och vissa rättigheter. När moderaterna får sätta tänderna i detta område så blir det alltid försämringar. Vem kommer inte ihåg hur regeringen Reinfeldt chockhöjde avgifterna till facket så att tiotusentals medlemmar lämnade facken. Reinfeldt & Co försämrade även villkoren för fackliga medlemmar så att facket idag kan ge en riktigt dålig ersättning om man har otur. Samma sak gäller a-kassan. Där har moderaterna skapat hårda regler för den arbetslöse. Jag har själv erfarenhet av detta och det är ingen rolig verksamhet. Det finns ingen anledning till att man ska bli behandlad som en hund om man är arbetslös men moderaterna har bidragit starkt till detta och de har inga planer på att sluta

c) Försäkringskassan. Försäkringskassan idag är ett ganska cynisk verksamhet där folk blir utkastade på gatan utan ersättning eftersom FK regelbundet avslår deras ansökningar. Det är ingen hemlighet att det var regeringen Reinfeldt som startade denna utrensning. I dagens Sverige finns ingen garanti på att man får  ersättning eller hjälp. Mycket av detta beror på moderaterna och lyssnar man på dagens moderater så inser man att de fortsätter på samma väg: sjuka  och arbetslösa ska bestraffas. Se till att du inte blir sjuk eller arbetslös om vi får en regering ledd av moderaterna.

d) Nato-vänliga. Moderaterna vill ta in Sverige i krigsorganisationen Nato.   Nato har varit involverat i de flesta av USA:s krig och det är ingen hemlighet att USA startar krig på grund av personliga intressen. Hur många lik har Nato lämnat efter sig i sina fotspår?

e) Frihandelsavtal. Moderaterna är positiva till frihandelsavtal. Det kan jag förstå att de är eftersom frihandelsavtal gynnar endast storföretagen och drabbar alla andra negativt. De fackliga rättigheter vi har är i fara på grund av dessa frihandelsavtal. Moderaterna är ökända för att vilja försämra för arbetare. Kollar man sig omkring i samhället nu så finns det många osäkra anställningar. Detta är ett verk av moderaterna och de borgerliga.

f) Miljö. Precis som många andra partier så har de svalt iden om att vi ”måste rädda världen från miljömässig undergång”.  Detta är en politisk agenda och har inget med miljön att göra.

g) Bostäder. I ett moderatiskt samhälle så blir hyrorna högre och fastighetsägarens makt blir större. Detta öppnar dörren för s.k. ”renovräkningar”. Moderaterna satte igång utförsäljningen av hyresrätten och hyresrätten håller på att bli utrotad även fast det är en så bra hyresform. Moderaterna förespråkar ”marknadshyror” eller ”Stockholmshyror”. Vad innebär dessa? Svar: höjda hyror för hyresrätter och mindre för hyresgästen att säga till om. Vill du ha en osäker hyresmarknad – rösta på moderaterna.

h) Flyktingkvoter. Moderaterna är förespråkare av EU:s flyktingkvoter. Detta innebär att man låter EU få bestämmanderätten över svensk flyktingpolitik och hur många flyktingar som får komma till Sverige. Detta innebär att den svenska självständigheten är som bortblåst och har väl EU har satt tänderna i svensk flyktingpolitik så är det bara en tidsfråga innan de höjer kvoterna för flyktingar till Sverige. Just nu håller Sverige på att drunkna i flyktingar eftersom sjuklövern är helt blind i frågan.

Hur kommer valet 2018 att sluta? Ja den som det visste. Kanske det blir såsom har skett i andra europeiska länder: högerpartier såsom SD går framåt. Men det är inte så konstigt att det blir så, folk är rädda för globalismen och dess konsekvenser och dessa högerpartier motsätter sig globalism. Jag skulle kunna tänka mig att det blir jämnt mellan moderaterna, sverigedemokraterna och kanske socialdemokraterna.

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.