SKA DU RÖSTA PÅ CENTERPARTIET I VALET 2018?

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Februari 2018

Ska du rösta på Centerpartiet i riksdagsvalet 2018? Grattis, du har full rätt att rösta på Centerpartiet i valet 2018. Utnyttja din rösträtt och gå och rösta.

Det jag personligen tycker är positivt med Centerpartiet är:

a) Klimatagendan. På senare tid så har vissa centerpartister börjat ifrågasätta klimatagendan. Dvs. det faktum att de rödgröna vill att vi alla ska börja leva som på stenåldern eftersom det är ”skadligt för miljön” om vi lever modernt. Jag hoppas Centerpartiet fortsätter i den riktningen.

b) Till viss del så fightas Centerpartiet för att den svenska landsbygden ska leva och det får man väl ge dem lite credit för.

c) C säger att de vill ha hårdare tag mot gängkriminaliteten.

d) C vill värna vården i Sverige. Om det är valfläsk eller inte får någon annan svara på.

e) Centerpartiet säger sig vilja värna den svenska livsmedelsförsörjningen. Som det är nu så är Sverige väldigt beroende på utländska aktörer och det kan ju inte vara en bra ide. Jag håller med om att vi bör hjälpa svenska bönder och inte stjälpa dem såsom sker nu.

Det jag inte gillar med Centerpartiet är:

a) Globalisering. Centerpartiet och Annie Lööf är stora anhängare av EU och av globalismen.

b) Invandring. Centerpartiet är starka förespråkare för fortsatt massinvandring till Sverige och har inga planer på att stoppa den havererade flyktingpolitiken i Sverige. Tvärtom så fokuserar nu Centern på att importera anhöriginvandrare till Sverige. Att göra något annat vore ju ”inhumant”.

Video nedan: lyssna gärna på  Annie Lööf där hon förespråkar multikultur och spekulerar om att Sverige skulle kunna ta emot 30 miljoner flyktingar.

c) Klimat. Tyvärr har många inom C svalt iden med global uppvärmning, klimatförändringar etc. De inser inte att dessa fenomen är politiska agendor i syfte att ta över kontrollen av Sverige. Eller så inser de att så är fallet men tycker att det är en bra i de att skänka bort Sverige.  Ett bra exempel är hur EU nu i dagarna jobbar hårt på att försöka ta kontrollen över den svenska skogen baserat på vinklade och missledande vetenskapliga studier. Fake science. I Bryssel så röstar Centerpartiet för förslag som innebär att EU kommer att bestämma över den svenska skogen vilket innebär att svenska skogsägare nu blir stoppade att bestämma över sin egen skog. Och faktum är att den globalistiska agendan hela tiden  har varit just detta: att ta över kontrollen av land och vatten världen över med hjälp av vinklade klimatstudier.

d) Centerpartiet är Nato-vänliga och vill att Sverige ska gå med i krigsorganisationen Nato.

e) Centern vill avskeda de som jobbar inom vården som vägrar att vaccinera sig.

f) Centerna förespråkar vård till papperslösa. Vilket innebär att om man som svensk ska gå till tandläkaren så kostar det skjortan medans en illegal flykting får betala 50 kronor per tandbesök och oftast så prioriteras de före svenskar.

Rösta gärna på Centerpartiet i riksdagsvalet 2018 om du vill– personligen kommer jag  inte att göra det.

Kommentera