Sjuk idag

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Hoppsan, jag har gått och känt mig lite krasslig i två dagar och inatt så vaknade jag och var ganska sänkt (feber och väldigt förkyld) så jag ringde jobbet och rapporterade frånvaro. fast nu känner jag mig mycket bättre så jag är nog bra tills imorrn. Jag har arbetat på ett bygge – med att borra hål i betong – i två dagar. Jag hade bara t-shirt och skyddsväst på mig så det kan vara anledningen till min sjuka. En extra tröja på med andra ord.

2013-08-26 07.50.05
Håltagare Jan Malmstad på ett bygge i Tullinge.

Jag hjälper min polare som har en håltagningsfirma. Vi var ute i Tullinge på en byggarbetsplats. Jag fick borra hål i taket för elledningarna. Man blir trött av att göra det en hel dag. Jag gick ochså och kollade på våningen ovanför så att ingen hantverkare satt med knäna mot backen, jag vill ju inte borra dem i knäna 🙂 Första gången jag arbetar på ett bygge faktiskt och jag tycker att det var ok. Men det kanske inte är så roligt på vintern när det är kallt ute…

Fick ett brev från försäkringskassan där det står att de överväger att INTE betala ut någon sjukpenning? De tyckte nämligen att jag kunde ha arbetat med den skada jag hade även fast två läkare tyckte att jag inte kunde det. Hur fan är de funtade på försäkringskassan egentligen?

Jag hoppas jag får jobba mer hos håltagaren. Jag var på anställnngsintervju häromdagen om jobb som butiksdemonstratör. Jag tycker intervju gick bra. Jag funderar på om jag ska ringa upp och fråga hur det gick?

Som håltagare blir man astrött och stupar i säng på kvällarna. Mycket krävande jobb.

Annars så spelar jag lite gitarr. Håller på med Hey Joe med Jimi Hendrix på elgitarren. Jag har förstått hur viktigt det är att DOKUMENTERA allt man lär sig. När jag är färdig med denna låt så ska jag dokumentera allt, via mp3-fil, dokument, spela in solot långsamt etc. Det måste jag annars så glömmer jag bort det.

Jag skriver ochså lite på min novell. Det är ganska svårt men jag bara skriver på. Just nu låter jag bara fingrarna jobba och jag kommer att redigera någon anna gång.

I helgen ska jag jobba på ett marknadsundersökningsföretag. Det är ett extremt tråkigt jobb men så länge jag inte har något annat jobb så blir det ju att jag stannar. Det är skitdåligt betalt ochså 🙁

När jag söker jobb nu för tiden så a)kontaktar jag bekanta. b) går direkt till en arbetsplats och frågar om de behöver folk eller c) jag ringer ALLTID upp kontaktpersonen. Att bara skicka iväg dokument undviker jag.

Jag studerar ochså matematik och scientologi. När det gäller matemati så studerar jag matte 2. När det gäller scientologi så studerar jag boken 8-8008. Matten är inte lätt och det tar lång tid. Scientologin går framåt.

Ha en bra dag/Janne

Kommentera