Sålde ost på Coop Danderyd igår

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

  

Ica Maxi Häggvik

 

 

   igår sålde jag ost på Coop Danderyd. Jag sålde bl.a. Boursin-ost vilket är ett populärt varumärke. Det flöt på ganska bra hela dagen. Jag var ganska trött när jag kom hem. Jag gjorde även ett städjobb på morgonen. Jag har arbetat som butiksdemonstratör ett drygt år och jag jobbar oftast i livsmedelsbutiker. Det känns som om jag har jobbat på varje livsmedelsbutik som det finns i Sthlm 🙂

     Två filmproduktionsbolag ringde igår och frågade om jag ville vara med i produktioner men jag tackade nej denna gång eftersom det tyvärr inte passade. Det är ganska ovanligt för mig att det ringer två filmproduktionsbolag på samma dag men det är alltid skoj.

     Nu har jag fått blomflugor hemma. Tydligen ska vinäger, vatten och lite diskmedel hjälpta för att få bort dem. Jag hade ingen hosta inatt. Det var första gången på två veckor som jag inte hostade under natten.

 

 

Kommentera