RIGGADE RÖSTNINGSMASKINER I USA:S VAL (DEMOKRATERNAS FUSK)

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

16/11-2016
Donald Trump vann presidentvalet i USA. Nu visar det sig att många av röstningsmaskinerna som användes var riggade till Hillarys fördel.

DEMOKRATERNAS MYGEL.Vissa av maskinerna har visat sig byta från en kanditat till en annan när man trycker på deras knappar. Bev Harris har visat att mjukvaran i vissa maskiner han manipulerats. Tusentals färgade röstare har plötsligt blivit vita röstare. Tusentals röster har ”försvunnit”. Det har sedan tidigare rapporterats om att avlidna personern plötsligt har blivit registrerade som röstare. På ett ställe så fick Obama år 2008 hela 110 % av rösterna – inte illa. EU använder inte den här typen av maskiner eftersom de är opålitliga. Många av maskinerna har misslyckats i test.

 

GEORGE SOROS ÄGER RÖSTNINGSMASKINERNA

Det företag som står bakom röstningsmaskinerna i USA heter Smartmatic. Och gissa vad: George Soros äger Smartmatic. Det har visat sig att George Soros äger 16 av maskinerna som användes i USA-valet. Tydligen kunde han inte mygla tillräckligt mycket för att få HillarY Clinton till president. Jag tycker att det är ofattbart att en person som George Soros ska få ha sådan stor påverkan på USA-valet. Jag hoppas verkligen att USA skrotar Soros maskiner till nästa USA-val. George Soros är känd för att spekulera mot länders valutor. Det tjänar han pengar på medans landet i fråga hamnar i ekonomisk kris. Detta drabbade Sverige i början på 1990-talet. Tack för den Georgy. George Soros är en trogen demokrat och har gett stora donationer till Hillarys presidentkampanj. Soros är ökänd för att manipulera och påverka demokratiska val.

Referenser

Zerohedge: George Soros rigged votingmachines

 

 

Kommentera