Jag var publik i Renées Rubriker med Renée Nyberg

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

RENÉES RUBRIKER TV3 MED RENÉE NYBERG
Igår var jag publik i ett nytt program med Renée Nyberg. Programmet heter Renées rubriker och ska sändas på tv 3. Gäst var bl.a. Måns Möller som bl.a. pratade om sin son som har autism. An dra gäster var Fredrik Paulun och Hanna Widell. Jag tycker det flöt på bra och att det i det stora hela var ganska skoj. Det spelades in på MTG’s lokaler på Ringvägen. Jag hade inget att göra på kvällen så då kunde jag likaväl vara publik 🙂 Renée Nyberg är en erfaren programledare. Denna show spelas in nu 2013 och kommer att börja visas 2014 (jag tror den börjar i februari men är ej helt säker).

VILL DU SYNAS I TV?
En liten fuling gjorde produktionsbolaget trots allt. När jag sökte till att vara publik så stod det i annonsen: VILL DU SYNAS I TV? Det stod i annonsen att publiken skulle vara ”en del av programmet” och få säga sitt. Dvs. en interaktion mellan programledaren och publiken. Det stämde givetvis inte för fem öre. Det var en vanlig show och ingen interaktion med publiken utöver det vanliga. Det var dock inget fel på själva  showen.

 

 

Min blogg.

Fredrik Paulún

Kommentera