Rålambshovsparken Stockholm sommaren 2013

Rålambshovsparken Stockholm

Foton från gårdagen. Jag gick till Rålambshovsparken och tog en siesta. Man ska ju inte sitta inne när det är så fint väder. Det var verkligen kanonväder i Sthlm igår. Idag måndag har jag faktiskt blivit lite sjuk. Jag sjukanmälde mig till betongjobbet men jag ska göra städjobben. Jag fick feber och halsont. Jag skulle helt enkelt inte ha orkat med bägge jobben. Konstigt, jag hade ingen feber alls på söndag förmiddag men på eftermiddagen blev jag seg. Fast mitt halsont känns jobbigare än febern. Nåja, det går väl över.

Jag funderar faktiskt på att köpa en uppsättning hälsokost. Jag gillar hälsokost och äter man mycket så kan man nästan bli en smula ”hög” he he. Kosttillskott kan faktiskt påverka en.

Jag publicerade även en låt som jag har gjort ”Facebook blues”. Du kan lyssna på den här: Jannes Facebook blues .

Jag passade även på att studera lite Scientologi när jag satt i rålis. Just nu läser jag en bok av LRH som heter 8-8008. 8-8008 betyder: uppnåendet av oändligthet (8 är symbolen för ”oändlighet”) genom reduceringen av den skenbara oändligheten av MEST-UNIVERSUM till noll ( Materia, energy, space and time. MEST-universum är det fysiska universumet vi ser omkring oss och detta universum har en skenbar (fejkad) oändlighet). Och ökningen av det skenbara noll av ens eget unviersum till oändlighet (dvs att man expanderar sitt universum från noll till oändlighet).

Alltså: uppnåendet av oändligthet genom reduceringen av den skenbara oändligheten av MEST-UNIVERSUM till noll. Och ökningen av det skenbara noll av ens eget unviersum till oändlighet.

Fattaru?

rålambshovsparken-sommar-stockholm.jpg
En slö söndag i Rålambshovsparken Stockholm.

 

 

 

2013-07-07 11.14.09

 

 

2013-07-07 11.14.37

 

2013-07-07 11.14.29

1 Comment

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.