PROTESTER I FRANKRIKE

EU, right to be forgotten, censorship iunternet, EU court of justice,
DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

11/6 2016
Det har pågått vilda protester i Frankrike i flera månader. Protesterna är emot den nya lagen som försämrar arbetarnas rättigheter. Frankrikes president Francis Hollande är inte populär och i sedvanlig ordning så försöker New World Order att nedmontera ännu ett medlemsland inom EU.

STOREBROR EU. Det har varit och är massiva protester i Frankrike mot den lag som Fracis Holland och hans kollegor klubbade igenom på ett odemokratiskt sätt för några månader sedan. Protesterna är minst sagt omfattande: miljontals människor som protesterar på gatorna över hela Frankrike,  det är svårt att få tag i bränsle till bilar pga att alla protester, tågförare strejkar, gator är avstängda, konfrontationer mellan demonstranter och polis är tyvärr vanligt, sophögar växer på Paris gator när sopåkarna går med i strejken etc. Bakom strejken står CGT – det centrala facket i Frankrike.

François_Hollande_-demonstrations_paris_protests_new world order_EU_eurozone_USA_marie le pen
Har Frankrikes president Francis Hollande trampat i klaveret?

URHOLKNINGAR AV ANSTÄLLDAS RÄTTIGHETER

Lagen – som tydligen klubbades igenom på ett odemokratiskt sätt – är till för att stärka arbetsgivarens villkor och att göra den anställde till en lycklig slav. Här är några exempel på vad lagen innebär.

* Det är 35 timmars arbetsvecka i Frankrike. Den nya lagen gör att arbetsgivaren kan höja eller sänka arbetstimmarna godtyckligt.
* Istället för den lagstadgade arbetstiden på 10 timmar så kan arbetsgivaren kräva 12 timmar.
* Den nya lagen gör det lättare att avskeda folk.
* Den nya lagen urholkar bestämmelser för den anställde.
* Den nya lagen urholkar regler och förhållanden för den anställde och gör att arbetsgivaren – istället för kollektivavtal – får mer att säga till om vad gäller löner, regler om avsked, regler om anställning etc. Går det dåligt för företaget så kan en anställd mycket enkelt avskedas helt utan vidare.

Den nya lagen ska resultera i stor arbetslöshet bland unga. Lagen kan innebära godtyckliga lönesänkningar.

 

FRANCIS HOLLANDE IMPOPULÄR

Francis Hollande har onekligen gjort sig impopulär i och med denna lag.  Omröstningen av detta urholkande lagförslag ska ha varit odemokratiskt och ska ha gjorts genom ett kryphål i lagen. Och med tanke på att det är valår 2017 i Frankrike så är risken stor att Francis Hollande ryker.
Samtidigt så gör partiet Nationella Frontens Marie le Pen stora framsteg.  Om hon får majoritet i valet i Frankrike  nästa år så har hon lovat en folkomröstning om Frankrikes medlemskap i EU. Marie Le Pen vill även återinföra den franska valutan franc igen och skippa eurosamarbetet (Nationella Fronten är  notoriska EU-skeptiker). Marie Le Pen försvarar det franska välfärdssystemet och hon har även förklarat krig mot globalismen.

EU – KÄLLAN TILL PROBLEMET

När jag läste på lite grann så ser jag att EU och eurosamarbetet har pressat Frankrike med olika ekonomiska åtgärder. Dvs. i sedvanlig ordning så har NWO (New World Order) krävt ekonomiska  åtstramningar.  Detta har lett till en recession i Frankrike och har ökat Frankrikes skulder. Enligt sajten politico så har Francis Hollande infört denna lag därför att EU vill det. Det ska vara Lissabon-fördraget som är roten till problemet.  EU-kommissionen har pushat Frankrike att godtyckligt kunna sänka löner.

ECB – Europeiska Central Banken har haft ett finger med i spelet med en aggressiv monetär politik gentemot Frankrike. Tack vare Frankrikes medlemskap i eurosamarbetet så kan inte Frankrike vidta de åtgärder som skulle behövas för att stimulera till mer jobb  – t.ex. genom att sänka Frankrikes moms.   Tack vare Frankrikes medlemskap i eurosamarbetet så är det ECB som bestämmer räntorna i Frankrike.  Frankrike kan heller inte devalvera valutan tack vare sitt medlemskap i eurosamarbetet (eurozone). Länder såsom Spanien, Italien, Grekland och Portugal är också bakbundna tack vare sitt medlemskap i eurosamarbetet.

Robert Hancke från London School of Economics säger att orsaken till att Frankrike har tappat kontrollen över sin egen ekonomiska politik beror på medlemskapet i eurosamarbetet.

– Frankrikes expansion och arbetslöshet har ingenting med arbetsrätten och lönerna att göra. Frankrike har helt enkelt tappat kontrollen över att kunna bestämma över sin egen ekonomi.

 

Le_Pen,_Marine_EU omröstning_referendum_frankrike_frexit_eurozone_weurosamarbetet_sverige_medlemskap
Nationella Frontens ordförande Marie Le Pen har lovat folkomröstning om Frankrikes medlemskap i EU om hennes parti får majoritet i valet 2017

NWO IN ACTION

Det som vi bevittnar idag i Frankrike kanske inte borde komma som en överraskning. Det är helt enkelt NWO  som håller på att implementera sin arbetsmodell för Frankrike. NWO har tidigare gjort liknande i många, många länder och resultatet är alltid detsamma: urholkandet av demokratin, försämringar för den anställde, sänkta löner, massavsked, dåliga arbetsvillkor, privatisering av infrastruktur, försämringar för miljö och säkerhet, uppluckrandet av skyddande lagar, nedmontering av välfärden, ekonomiska åtstramningar och nedskärningar etc. På så sätt så kan NWO och deras polare (IMF, World Bank, Rockefellers, EU, internationella finansmän etc) köpa infrastruktur för en spottstyver och sedan anställa personal som  jobbar för slavlöner.

Det har nyligen hänt i både Grekland och Spanien och tydligen så har NWO siktet inställt på Frankrike nu. Spanien t.ex. var en nation med stabila rättigheter för anställda och en aktiv fackföreningsrörelse. Allt detta raserades när EU krävde motåtgärder vid belåning. Francis Hollande arbetar givetvis för NWO och inte för det franska folket.

Det är fascinerande att se att EU och eurosamarbetet egentligen var en ide från Bilderbergsgruppen och man kan verkligen säga att de har lyckats. Eurosamarbetet har blivit en dödsfälla för oss vanliga och en metod för att urholka länder för Bilderbergarna. EU har också varit och fingrat på den svenska arbetsrätten.

Kommer NWO och EU att lyckas förstöra Frankrike? Jag hållar tummarna att de misslyckas och att Frankrike gör en folkomröstning om dess medlemskap i EU.

SVERIGE BÖR LÄMNA EU

Återigen så ser vi vad medlemskapet i EU och eurosamarbetet innebär. Det innebär att makten lämnas till Bryssel så att medlemslandet sedan blir bakbundet pga EU-regler. Demokratin och välfärdssystemet urholkas. Majoriteten av våra riksdagsmän i Sverige är extremt duktiga på att lyda EU. Det beror givetvis på att de flesta av dem arbetar just för NWO och inte för det svenska folket. Vi får väl anta att svetsaren Löfven får en klapp på axeln vid nästa Bilderbergsmöte för att ha anordnat massinvandring till Sverige.

Allt detta visar att Sverige borde lämna EU. OM Sverige inte lämnar EU så kommer vi bli nästa land som attackeras. Tänk på att TTIP är en produkt av Bilderbergarna. Kombinera detta med en rödgrön regering och katastrofen är ett faktum. Vi får tacka vår lyckliga stjärna att vi röstade nej till eurosamarbetet.

När ska Sverige lämna EU?

 

Referenser

Opinionssvagt vänsterparti går till kongress

Strejkvågen rullar genom Frankrike

 

France is protesting against Europe

 

Hemsida för CGT

http://www.frontnational.com/

Hemsida för nationella Fronten

Franska tidningen Le Monde om strejken i Frankrike Le Monde = franska för ”världen idag” eller ”the world”.

 

Foto
By ActuaLitté [CC BY-SA 2.0], via Wikimedia Commons

Foto-AG Gymnasium Melle [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

 

 

Kommentera