PRIVATISERINGEN AV GREKLAND

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Juli 2017

Vill du veta hur det går när globalisterna får total kontroll över ett land så ska du läsa Folket i Bilds artikel om Grekland.

Nu hjälper EU till att försöka privatisera vattentillgångarna i Grekland. Man har skapat en fond dit Greklands alla tillgångar har överförts för att lättare kunna säljas ut.

I princip så är Grekland till salu och tack vare att Grekland har euron som valuta så kan de heller inte devalvera eller ställa in betalningar på lån. En perfekt fälla med andra ord. FiB:s artikel är dyster men visar vilken väg Sverige kommer att gå om vi inte lämnar storebrorsprojektet EU.

Här i Sverige pushar man bl.a. ”vattenbristen i världen”. Denna push handlar om att vår regering vill sälja ut rätten till vårt vatten och att det ska privatiseras av utländska aktörer. Troligtvis så kommer de att försöka installera en ”grön fond” som ska  förvalta Sveriges vatten. Och detta görs för att ”rädda klimat och miljö” eller så kanske det görs för ”jämlikhetens skull”.  Vi kommer att förlora kontroll över vårt vatten samt att vattnet kommer att kosta skjortan. Man kommer även att försöka ransonera vårt vatten pga. man vill ”bekämpa klimatförändringarna”.

Läs mer på Folket i Bild.

 

Kommentera