Jag var statist i Postkodlotteriet

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

JAG VAR STATIST I POSTKODLOTTERIET
Idag var jag statist i postkodlotteriet.  Postkodlotteriet går på tv4 och har Rickard Sjöberg i spetsen marknadsför sig själva ganska vilt. Jag sökte på ett statistjobb att vara med i en av deras reklamfilmer och fick napp. Vi var ute i Råcksta i ett bostadsområde och spelade in reklamfilmen. Det är första gången jag ser Rickard Sjöberg och jag visste inte att han var då attans lång (helt klart över två meter lång). Inspelningen gick bra.

postkodlotteriet inspelningsplats
Under inspelningen av reklamfimen för postkodlotteriet ute i Råcksta.

Vi fick mest springa omkring hela dagen. Fram och tillbaks hela dagen. Det bjöds även på lunch och som statist så blir man alltid glad över sådant. Som vanligt så stötte man på några statister som man kände och någon som man ”kände igen”. Jag tror reklamfilmen släpps i december om jag inte minns fel. Jag är ganska säker på att jag inte kommer att synas överhuvudtaget. Jag höll mig i mitten.  Vi fick kontant betalning och det säger man ju inte nej till. När jag kom hem så kände jag hur trött jag var. Att springa omkring hela dagen kombinerat med lite sömn gjorde att jag slocknade i fåtöljen :).

Rickard Sjöberg postkodlotteriet tv4
Rickard Sjöberg postkodlotteriet tv 4.

 

ANDRA INLÄGG PÅ MIN BLOGG:
Bearbeta trauma
Lindra ångest
Ross Kemp Caracas, Venezuela

Kommentera