Personal news # 1

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Intet nytt under solen egentligen men jag kan tipsa om två filmer som jag tycker är bra: Hobbit:Smaugs ödemark. En spin-off (tror jag) från Sagan om ringen-filmerna. Det var klart sevärd. Sedan såg jag Jack Ryan: shadow recruit som jag också gillade.

Jag såg UFC-fighten mellan Jon Jones och Daniel Cormier . Jones vann men jag tyckte att det var ett dåligt domslut. Daniel var faktiskt bättre. Det behövs nog mycket för att man ska få en vinst över the champ.

Igår var jag på tandläkarhögskolan i Huddinge, Stockholm och lyckades registrera mig som patient. Vi får se vart det slutar.

Idag ska jag in till kyrkan och attestera på den kurs jag har gjort. Jag gjorde exam förra veckan och fick 100% 🙂

Ha en bra dag/Janne

Kommentera