På inspelning med Mexiko Media

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

  

   

     Jag var med på en filminspelning häromveckan med produktionsbolaget Mexiko Media. Jag spelade lärare och jag fick säga några spontana repliker.

     Jag tror jag ska köpa lite kolloidalt silver och se om det kan hjälpa mot min hosta. Idag blir nog lite av en slöardag. Jag ska göra ett städjobb men sedan blir det nog att sitta framför datorn. Jag ska söka jobb, studera lite programmering, börja spana efter priser på en kort resa jag ev. ska göra.

     Jag köpte en kamera från Teknikmagasinet för några veckor sedan men den fungerar dåligt. Bilderna blir gryniga, i alla fall de bilder som jag tar inomhus. Fast öppet köp är ju bara 30 dagar och jag tror jag har passerat den gränsen. Suck. Man tycker ju att en kamera ska fungera när man köper den. 

filminspelning lärare
Jag som lärare. Inspelning på Medborgarskolan Odenplan, Stockholm

På ovanstående foto ser du även hur kvaliten på min nya kamera är. Inte speciellt bra eller hur?

elgiganten
Ibland jobbar jag på Elgiganten och säljer kaffemaskiner. Jag jobbar dock inte FÖR Elgiganten utan för ett eventföretag .

Kommentera