filminspelning med Partaj och Cafe Bärs

Torsdag vecka 37 blev en dag i Balubas (filmproduktionsbolag) tecken. På förmiddagen var jag med som statist i tv-programmet Cafe bärs och på eftermiddagen var jag statist i programmet partaj. Partaj och Cafe bärs är som bekant två humorprogram som går på kanal 5. Gästen i programmet Partaj är en känd svensk popsångerska. Jag fick instruktioner att gå omkring och se ointresserad  ut:)

 

Partaj statist skådespelare
Statister och skådespelare i Partaj.

 

partaj skådespelare
Inspelning för Partaj vid Vanadisplan Stockholm

 

Scenen för Cafe bärs spelade vi in på en pub vid S:t Eriks gatan. Först så kände jag inte igen skådespelarna Christian Lans, Johan Rödin och Andreas Tottie eftersom de hade peruker på sig. Johan Pettersson var inte med. Inspelningen gick smidigt och jag hoppas att man ska synas lite i rutan.

 

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.