OT-NIVÅER

6/12 2015

Detta är en artikel från boken Introduktion till Scientologi-etik skriven av Scientologins grundare L. Ron Hubbard. Definitioner på termer finns i slutet på artikeln.

OT-NIVÅER

 Psykotiska personligheter ägnar sig åt att ta kål på andra människor. Deras enda mission i livet är förstörelse. De kritiserar vinster på Scientologins lägre nivåer och försöker att misskreditera dem, eftersom dessa vinster går stick i stäv med deras aberrerade syften.

Men när det blir tal om Clears och OT-nivåer så går dessa personer bärsärkargång.

Det råkar vara så att de blir vettskrämda för att bli bestraffade för sina egna brott.Tanken på att det skulle finnas någon som var förnuftig eller stark nog för att straffa dem (på det sätt som de skulle göra) är mer än vad de kan stå ut med.

Man kan med säkerhet identifiera någon som är kriminell på det sätt genom vilket han förtalar och nedvärderar Clears och OTs och hur han försöker hindra folk från att bli clear och OT.

Det har inte gått upp för sådana personligheter att omoral och brottslighet hos andra kommer sig av just de saker som de gör mot dem.

Ta en ordentlig titt på psykiatrikerna och de som bedriver antireligiösa kampanjer. Dessa personer talar ifrån sina egna nedsvärtade själar och de talar i ren skräck.

Att människor blir mindre benägna att hämnas när de blir mer sinnesfriska är ett argument som dessa personligheter inte kan tillgodogöra sig. De vet nämligen att de skulle tortera och döda alla om de hade makt att göra det.   Således bär psykiatrikerna med sitt skränande och med sina elchocker sin egen stämpel tydligt markerad genom sitt eget handlande i livet.

Känn igen dessa människor för vad de är – kriminella personligheter- och hantera dem i enlighet med detta.

Låt dem inte stoppa människor att uppnå Clear och OT.  

Referenser:

Scientologikyrkan: Opererande Thetan

Definitioner

OT. Opererande Thetan. Termen Thetan är Scientologins namn på den andliga varelsen som är personen själv. Termen operera betyder att agera, hantera och vara verksam. OT-nivåer innebär att man får auditering (scientologi terapi/vägledning) som undanröjer trauman av större karaktär. OT-nivåer är de högsta andliga nivåerna inom Scientologin.

CLEAR. Clear är ett mentalt tillstånd där personen inte har något destruktivt undermedvetet sinne som förstör för personen. Det skadliga undermedvetna sinnet har bearbetats terapeutiskt och dess trauman påverkar inte längre personen.

ABBERRERAD. Abberrerad betyder krokigt tänkande, konstigt tänkande, destruktivt tänkande.

MISSKREDITERA. Försöka ge någon ett dåligt rykte.

SCIENTOLOGI. En tillämpad religiös filosofi som rehabiliterar thetanen.

PSYKOTISK PERSONLIGHET. En galning. 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.