OS i Sotji

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Skoj att OS i Sotji har satt igång. Fast man blir ju ändå fundersam varför IOK satte OS i Ryssland? Trodde IOK att Ryssland skulle bli ”snälla” om de fick jobbet? Knappast. Putin är en skitstövel och lär inteändra sig i första taget. Personligen så tycker jag att man borde ha gett OS till ett land som förtjänar det.

Idag jobba på hemsidan. Jisses vilken tid det tar. Känns inte alltid så roligt. Jag skriver helle inlägg än att mixa med det tekniska.

Inspelningen igår för postkodlotteriet gick bra. Produktionsbolaget höll tiden för en gångs skull, de bjussade på mat och lovade att arvodet kommer in på kontot till veckan. So far so good. En fuling gjorde produktionsbolaget trots allt. De valde ut en ung tjej som fick spela mot huvudskådespelaren. Fast denna tjej visste inte om att hon hade blivit utvald.
– Jag har en specialare åt dig, sa regissören när tjejen kom.

Hon fick agera skådis och hade två repliker mot huvudskådespelaren. Kruxet var att hon inte fick ett öre mer i arvode än oss andra – även fast hon hade en biroll. (jag frågade henne nämligen efteråt och hon sade att hon ej fått något extra)
Det är ganska vanligt att produktionsbolag gör så här. Som skådespelare har man rätt att få mer betalt och det sade jag till henne efteråt. När hon – efter inspelningen – frågade producenten om hon fick högre arvode så fick hon kalla handen. Att begära ett högre arvode måste man göra i förväg. Förutom det så skötte sig bolaget bra.

Vad händer annars idag? Städa lägenheten. Den ser ut som ett bombnedslag. Jag fattar inte hur en liten etta kan bli så stökig så snabbt. Sedan blir det väl att plocka fram gitarren och plinka lite. Söka ett jobb ska jag nog också klämma in. Kanske jobba lite med en scientologi-grej också.

 

Jag har också upptäckt tidsinställnings-funktionen i wordpress. Dvs. där man kan ställa in vilken dag och tid som man vill att ens inlägg ska publiceras. Ganska rilig funktion faktiskt. Detta inlägg publiceras kl 11:23 idag.

 

Ha en bra dag

Kommentera