Onsdag – judgment day

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

    Nä det är ingen judgment day today men jag gillade titeln 🙂  Om du vill sluta med psykofarmaka så finns det en bok som lär dig just detta. Boken är skriven av Anna Nederlad och här har du mer info: Anna Nederdal : fri från psykofarmaka.

    Björn Söder är i knipa. Fast Svd fabricerade rubriken som har blivit så vida känd (”judar är inte svenskar”).Fast Söder har ändå gjort bort sig. Jag har svårt att inte få en bad feeling när jag läser hans synpunkter ang. andra nationaliteter. Samtidigt tror jag att SD behövs – det behövs en motpol till den massinvandringkultur som råder i detta land. Fast jag är säker på att SD förlorade många röster p.g.a. herr Söder.

    Löfven fortsätter att sträcka ut sin hand men ingen verkar vilja ta tag i den och då kallar Stefan Löfven dem för ansvarslösa. Är det inte Löfven som faktiskt yrar? Alliansen är faktiskt inte tvungen att samarbeta med de rödgröna och det verkar som om Löfven bara vill samarbeta när det passar honom. Jag undrar om vi inte får en repris i mars 2015?

Kommentera